小瑟 發表於 2024-1-17 06:36

鑽石山廣場:MCL 4院

好迫好窄。詳情再講!

果日我去左睇金手指既早場, 好抵, 60蚊有交易. 呢個院就 DD7.1, 不過音色好唔錯, 尤其有好多位竟然有D天花聲!!
不過港產片就唔會真係好試到音效, 但整體可以比到我投入感我當佢OK了!!

座位我買左中間右邊小小, (I行 9, 10) 不過都OK唔差太多的, 而且佢都係斜度足夠的, 而且 I 行對於畫面唔會過大岩岩好. 當然如果好享受埋身感同好大畫面的朋友可以買前 1 - 2 行, 但我同老婆去佢就岩岩好, 我就OK啦~ 又係果句, 港產片OK啦~

不過每行的行距又真係太迫了, 坐直個人之後, 其實都唔多位了, 想Q腳都有點唔自然, 同埋有個問題都幾難攪, 就係左右有人去次所要讓位係難攪的, 自己已經冇位走, 佢又要等我比位佢.......

marco 發表於 2024-1-18 15:01

大王呢間MCL除左迫同窄,請問音響效果ok嗎?{:6_136:}

EzraMiller 發表於 2024-1-20 00:28

詳情係?{:6_128:}

小瑟 發表於 2024-1-20 13:56

EzraMiller 發表於 2024-1-20 00:28
詳情係?

哈哈, 唔好意思, 上星期忙到爆, 唔記得UPDATE大家~ 依家UP左勒~{:1_338:}

rach 發表於 2024-1-20 19:58

多謝MCL兒童場分享😁

alleelarry 發表於 2024-1-21 09:56

無記錯的話,MCL CINEMAS PLUS+ 荷里活戲院,係由英皇跟 MCL 合營的,但就由 MCL 做經營{:6_142:}
頁: [1]
查看完整版本: 鑽石山廣場:MCL 4院

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。