小瑟 發表於 2024-4-19 09:15

國仁兄條片正.....另外今次由我地玩全套Perlisten 7.3.6睇舊戲...

國仁兄就選左10套經典high一下, 小瑟都去左P&O Hi-Fi試左佢地一套西裝,不如我地又提供💃「一人一套自己心目中的經典電影」, 最多人推的5-10套, 我地就搵日上去 P&O HI-FI用佢地套 Perlisten 7.3.6 全套西裝再聽一次, 讓大家睇下又會唔會有全新的感受丫!!!{:1_343:}

https://www.youtube.com/watch?v=6-CGvzcJwsA

https://www.youtube.com/watch?v=vVj8xlTN928

我投先{:1_345:}

挑戰者一號

qq1122yq 發表於 2024-4-19 09:18

我一定係忍者刺客 ch16-20

阿定 發表於 2024-4-19 09:20

T2 吧,LD睇到BD,應該會有新感受吧!

Ken704 發表於 2024-4-19 09:28

DIE HARD 4.0

小瑟 發表於 2024-4-19 09:29

qq1122yq 發表於 2024-4-19 09:18
我一定係忍者刺客 ch16-20

呢套我就係因為你既介紹...........重新入返隻!!{:1_344:}

rach 發表於 2024-4-19 09:29

一代宗師(美版)😎

Ken704 發表於 2024-4-19 09:30

黎個都經典{:1_330:}

小瑟 發表於 2024-4-19 09:46

rach 發表於 2024-4-19 09:29
一代宗師(美版)😎

呢個都係開場果PART啦 RIGHT???

小瑟 發表於 2024-4-19 09:46

Ken704 發表於 2024-4-19 09:30
黎個都經典

呢套又係勁~~~ 不過要搵邊段好D呢???

shiro 發表於 2024-4-19 09:59

無聲絕境 (A Silent Place) 1或2 😊
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 國仁兄條片正.....另外今次由我地玩全套Perlisten 7.3.6睇舊戲...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。