設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: aegysd

想睇變形金剛【狂派再起】

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

你打算去iMAX睇呀?
aegysd 發表於 2009-6-20 16:28

是啊! 而且好辛苦先買到靓位.

黃金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

岩岩啦訂左圓方6院睇呢套戲,之前曾經o係圓方睇過長江七號,但都無印象係幾多院,今次真係試真D至得!
lkljason 發表於 20-6-2009 17:14
JJ兄,你睇幾時呀?

黃金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

是啊! 而且好辛苦先買到靓位.
Phoenix 發表於 20-6-2009 17:26
睇完記得講吓邊間正啲喎!

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

圓方第一輪有得上咩? 我早個多星期想上網預訂都唔見有得訂!

黃金玩家

圓方第一輪有得上咩? 我早個多星期想上網預訂都唔見有得訂!
wil-wil 發表於 20-6-2009 22:23
有呀,我都係上網睇到咋!

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

圓方 Standard Chartered Starsuite 是什麼意思? 成 $140 咁貴? 但 Manhattan Galaxy 只係 $60 ...

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

我上iMAX睇咗成個月都冇位啊,得番頭二三行果D炸,睇巨幕一定要尾果三行啊,如果唔係就頭暈眼花啊...

黃金玩家

圓方 Standard Chartered Starsuite 是什麼意思? 成 $140 咁貴? 但 Manhattan Galaxy 只係 $60 ...
wil-wil 發表於 20-6-2009 23:02
咁我又唔知喎,我見25/6 10:05pm $70.

黃金玩家

我上iMAX睇咗成個月都冇位啊,得番頭二三行果D炸,睇巨幕一定要尾果三行啊,如果唔係就頭暈眼花啊...
粟米湯 發表於 20-6-2009 23:03
唔睇好過

1萬

副版管

資料來源:
http://www.hkwei.com/forum/thread-58854-1-1.html
http://www.thegrandcinema.com.hk/(ms1yjp55b1kwyzii55v3pr45)/swf/lang1/whatsnew.htm
及渣打銀行白金信用卡查詢熱線: 2886 9338

Standard Chartered Starsuite 超凡私人影院感受

圓方 The Grand 的尊貴影院 Standard Chartered Starsuite,讓觀眾盡享私人空間觀影樂趣,特設頭等飛機座椅 子 ... 可 電 動 調 低 幅 度及震動效果 , 另 有 獨 立 入 口 進 場 。 每 張 飛 $140 包 汽 水 爆 穀,及獨立入口及休息室,帶給觀眾最私人的影院感受。 渣打白金卡專貴客戶可於星期三享有買一送一優惠 (此優惠只適用於持卡客戶親臨圓方購票)

另外,當你享用 Standard Chartered Starsuite 的私人包場服務時,觀眾可於放映前使用獨立休息室,招待一眾好友欣賞你安排的電影。 Standard Chartered Starsuite共有23個座位,不論是私人生日派對、公司聚會均同樣適合。歡迎將包場日期及時間電郵至 booking@thegrand.hk 查詢及預訂

VIP 房 外 有 華 麗 休 息 區 及 獨 立 小 食 部 。