設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: thomas430

[投影機/幕] 擔粗粗買下這線材

關閉 [複製鏈接]

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

估唔到呢件事到依家仲有流傳緊, 不如就由我簡單講小小啦!!!

話說呢條線係我地 OPPO BDP團購時, 有份夾埋套餐咁做比團友既, 而之前小瑟都有同店方承諾過(小瑟太蠢, 只係口講ONLY), 因為唔想條線做得太 CHEAP, 所以團購價一定唔可以低過 $450蚊, 不過完成左團購都唔到一個月, 店方既街買定價由直線跌落 $350蚊, 係一個月都唔夠既時間內, 比我地做團購個價仲要低 $100蚊, 所以就會有 "個價我想仲平過跟OPPO的團購價!! 既討論出現, 而之後, 好似樓主呢類主要以推介呢間鋪同線既討論, 尤其係 "新仔會員" 剛登記冇耐就出呢類 "分享" 既 POST, 大家都會冠以 "打手" 去看待, 不過是真打手還是假打手, 依家我地都好難去分清了, 所以大家係討論區睇版友分享時, 大家請各自好好思考個中真偽, 唔好人買你又買勒!!!!

而自呢件事之後, POST76就公布永不跟呢間公司做有關團購方面既所以聯繫, 因為小瑟實在唔想再發生呢類會令我監介既事勒, 始終團購又唔係小瑟賴以維生既項目, 我攪團購都係希望可以做到大家都開心, 買既開心, 賣既開心, 76又自給自足從中找到營運既經費. 但如果攪到我做得唔開心既, 我就一定唔會再攪勒. (題外話最好笑係有人竟然覺得我攪團購係好好搵, 講到好似可以發達咁....哈哈哈哈.........POST76一個月既網存收費如果可以減一半, 我都真係還得神落啦~~~~)
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

youku 兄,
可能是你記錯LA 我從來都沒有做電源線賣給別人的 而我做過電源線同SIGNAL CA ...
hintel 發表於 2010-9-13 01:50

點解咁多人都覺得我地D版主同特攻們都係以 AV影音野來搵飯食架呢???
線王有份人工不知幾好既工, 邊洗同人做線維生呀??? 大家真係有所誤解勒!!!!
其實我地人人都有工做, 仲係個個都係同AV買賣冇關, 大家攪76都係因為玩得開心之麻~~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

估唔到呢件事到依家仲有流傳緊, 不如就由我簡單講小小啦!!!

話說呢條線係我地 OPPO BDP團購時, 有份夾埋套 ...
小瑟 發表於 2010-9-13 12:09

Understood.

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

話說呢條線係我地 OPPO BDP團購時, 有份夾埋套 ...
小瑟 發表於 2010-9-13 12:09

支持......

進階玩家

maner394兄,新電腦點睇??

底板,CPU RAM,水冷,已經過皮了!!

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

maner394兄,新電腦點睇??

底板,CPU RAM,水冷,已經過皮了!!
ballvball 發表於 2010-9-13 12:27

ot晒.......過電腦區開post 再傾!

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

點解咁多人都覺得我地D版主同特攻們都係以 AV影音野來搵飯食架呢???
線王有份人工不知幾好既工, 邊洗同人 ...
小瑟 發表於 2010-9-13 12:12

明白/理解/支持

鑽石玩家

回復 63# 小瑟

明白的!!

身正不怕影子歪,搞團購相信是為了大家開心
件事就當係「早買早享受,遲買就平幾舊」

銀級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復 62# 小瑟

起初大家以為間舖有咩問題,原來係咁。【我都係新加入,唔知咁多嘢】
好多時去買嘢,轉頭經過再看已跌價〔如手機,去超市《突然換牌做特價》等等〕
雖然唔夠一個月,但有時隔一天都唔同啦。嗰吓心情真係無處發洩。
總知同D貨品質素無關嘅,都唔使以後唔同佢團購啩
我知你會有尷尬情況,大家理知些。唔通我好似被超市騙咗以後都唔去嗰間超市買咩
此終佢跌價同貨品質素無關,係時間上的問題。
�ɶ�  챴

進階玩家

我都係青蛇用家
入貨價錢4XX
用左又真係 覺得質素唔錯, 又叫左兩朋友入貨
之後 AV SHOW見減左價  3XX
朋 ...
SUGIZO 發表於 2010-9-13 09:47

有分加....thx!!!!