設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[活動] {鐵血戰士S}Predators 藍光碟有獎遊戲 (P.10 - 得獎名單公佈)

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

{鐵血戰士S}Predators 藍光碟有獎遊戲

Post76會員真幸福,有獎遊戲一浪接一浪.上次地震完至今心情仍未平伏,今次就要揸支槍聯手對付外星人.呢次既玩法同上次一樣,只要回Post講1個理由說明為甚麼你想買{鐵血戰士S}藍光碟?便有機會奪得{鐵血戰士S}電影精品 - 型格軍帽一頂(得獎名額共5位).帶咗呢頂軍帽出街,唔駛我講都一定知型爆啦,出便街無得買嫁,想要就快D手答問題啦!祝大家好運啦!!!!!!

製片:{罪惡城}{索女.喪屍.機關槍}羅拔洛迪古斯
演員:{鋼琴戰曲}奧斯卡影帝 安哲倫保迪

劇情:僱傭兵萊斯被指派率領一群精英部隊邁步外星領域,進行高度機密任務,途中受到不明來歷的猛烈襲擊。多個回合生死激戰後,萊斯方發現他們原來已成為這個異族星球上的頭號獵物;而獵殺他們的,正是最殘酷可怕的捕獵者–體型龐大可怕的「終極異種戰士」。精英部隊團員為了存活,必須出盡奇謀拼死反擊和找出逃命出口,一場瘋狂殘酷的血腥大廝殺終極展開!

玩法:只要會員講出1個理由說明為甚麼你想買{鐵血戰士S}藍光碟?便有機會奪得{鐵血戰士S}電影精品 - 型格軍帽一頂(得獎名額共5位)

参加程序 :
1)會員於截止時間前係依個Post回覆帖子講出1個理由說明為甚麼你想買{鐵血戰士S}藍光碟便可.

2)只要有答既會員於截止時間後翌曰即15號本站會以抽獎形式選出5位幸運兒並用PM形式通知會員領獎事宜.

3)當會員收到中獎pm通知並確認後,本站會通知到指定地方領獎.

(1個月內末能領獎者則當作取消資格論)

截止時間:2010年10月14日 ( 星期四 晚上 11:59分)

資格:會員只要係"新仔會員"/"10"級別或以上便可参加

特別嗚謝:得利影視

(P.S. 為保持POST完整性,我同Ken Sir會係評分個度留言,發揮你地既創意及想像力! 表達你對"鐵血"既喜愛吧)

評分

參與人數 5威望 +45 收起 理由
rlwk2009 + 10
koo9726 + 5
245141525 + 10
鐵心心 + 10
Ken704 + 10

查看全部評分

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

因為我係第一個回,同今次新仔就已經可以!
其實想睇好吶,不過無時間去睇.希望可以睇多D好戲同大家分享.先謝!

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
Ken704 + 2 你己經係見習會員 ^^

查看全部評分

進階玩家

我想買鐵血戰士S因為男主角由音樂人走去打鐵血戰士. 睇下係唔係用音樂感動佢......

評分

Ken704 + 2 有創意! 甘都諗到!

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

小弟乃此怪物擁蠆,每套唔放過

評分

Ken704 + 2 我都係!

查看全部評分

進階玩家

我想買個原因係上映時冇時間去睇, 等佢出好耐啦~~

評分

Ken704 + 2 等左幾個月啦!

查看全部評分

星級玩家

想買係因為鐵血戰士個髮型好型仔呀~!!

評分

Ken704 + 2 我鐘意佢咀多D! 哈哈!

查看全部評分

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

一向都有睇開鐵血戰士系列,亦都有買碟收藏,呢集當然亦唔會例外啦!

評分

Ken704 + 2 Die Hard Fans!!

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 黑鑽石勲章

身為鐵血戰士粉絲, 有新作當然要擁有la !

評分

Ken704 + 2 Good!

查看全部評分

專業玩家

第一,二集都有, 當然要有埋第三集啦........!

評分

SonSon + 2 忠心FANS

查看全部評分

2萬

鑽石玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

買番隻用隻怪獸嚇下老婆,爽爽!

評分

SonSon + 2 哈哈,我都試吓先

查看全部評分