設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[XB360] Fable III起革命 你有say即送自製村民兌換碼

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

Xbox 360 與 POST76 合作,為《Fable》fans 送上驚喜,會員只要玩過《Fable III》後,在這帖上回帖留言寫上遊戲內三項你認為最革新、最有趣、最特別或最值得留意的地方,就能獲贈自製村民兌換碼一個。名額20個,先到先得,送完即止。

ARPG勁作《Fable III》將於10月26日推出,遊戲除了有中文字幕外,還有一個自創村民的功能,在《Fable III》特設的自創村民網站中,玩家可一嘗設定NPC的有趣過程,包括名字、性格和外表也可由玩家設計,而且只要擁有兌換碼,更可讓自己設計的村民在遊戲中出現。你想誰做你的子民呢?

網址:http://www.xbox.com/en-US/Market ... e-III/VillagerMaker

=========================================================

大家回帖寫上感想,我就會PM比大家的了,不過我唔係24小時上線,所以如果遲左少少,大家唔好打我啊

評分

參與人數 4威望 +27 收起 理由
STEEL71 + 2
鐵心心 + 10
Ken704 + 10
SonSon + 5

查看全部評分

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

正,非常吸引,一定支持.......
但先到先得就有d問題......咁d人唔駛玩過架,求其搵本game書抄吓改吓咪得囉....
事關新系統及改動,game書早已講左...。
就算我玩得再快又要搵人co-op都要一個鐘先知基本系統。
一個鐘出20筆抄書回應真係易事,而加抄定到時post都仲得.....

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

正,非常吸引,一定支持.......
但先到先得就有d問題......咁d人唔駛玩過架,求其搵本game書抄吓改吓咪得囉 ...
marcolau 發表於 2010-10-26 00:32

其實原意只係大家開心下,找個理由送出去而己,講下FableII 又得,講下等FableIII的痛苦都可以,Post76唔算主流講遊戲機,只要大家唔好轉貼去其它討論區,應該足夠應付,萬一真係唔夠派,我都有Plan B,總之最緊要大家都開心,早買早享受!

P.S.: 凡購買《Fable III》的玩家,憑單據到觀塘APM商場7樓Xbox 360遊戲館即可換領一組兌換碼。每張單據只限換領一組兌換碼,數量有限,先到先得,送完即止。

足不出戶都有兌換碼,做76會員真好,呵!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

阿定版主, 辛苦哂呀!!!!

有咁既好野, 大家記得支持呀~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

咁要出去買 Game 先啦...

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

我都支持一下先~!

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

最有趣係可以出到第三集
要我買GAME

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

我都支持一下先~!
wahwahb 發表於 2010-10-26 12:36

=====================================================================================================
剛從深水佬入手,
第一樣新鮮事係佢珍藏版包裝成一本厚書咁
而且係木盒包皮,十分落本,
but入面除game之外就乜都無,(以為會有d畫冊之類...)

而家自己offline玩緊

另一樣特別o既就係佢會對應上一集o既save,而令故事有不同,
我上集係一個大魔頭,現在觀察緊我o既後代會有乜影響...

玩多一陣再講先,....

遲d online之後post埋game tag上來~~^^

行動組版主

=================================================================================================== ...
wahwahb 發表於 2010-10-26 20:31

check pm

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

先唔講畫面,因為我換左TV,比唔到。
今集比較欣賞係地圖界面,因為今集可以直接用地圖賣屋,唔駛好似上集咁行餐飽先可以賣屋,任務選擇亦有簡化。
升級簡化了,只要打開箱就可以升級,相對上集要慢慢打先升到(不過有$都可以升),快得多。
而今集開箱要求就變成取決於做多少任務,總比周圍搵鎖匙開心D。
另外交友系統亦幾過引,今次終於可以同乞兒做朋友了。
今集比較特別係組合魔法,風火組合似乎冇咩敵人可以埋到身.....

可惜至今都仲未試到CO-OP........