設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: mankoo米高

( 籃光日記 )

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

原帖由 mankoo 於 2008-10-4 08:23 PM 發表
wil,其實我唔太肯定當時自己係想睇醫生定睇br... 滴汗.gif

咁你果日終於有冇去睇到醫生呢? 有估惑.gif 有估惑.gif 有估惑.gif

進階玩家

原帖由 mankoo 於 3-10-2008 05:01 PM 發表

二手入貨138蚊雞,見德發好似賣$198

edward scissorhands 二手$138係邊到見到呀? 呢套我本身已有VCD & DVD, JD啲戲之中呢套係我最鐘意之一, 好想買埋BR呀, 借問聲質素如何??

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 lovegorgor 於 2008-10-5 02:04 發表

edward scissorhands 二手$138係邊到見到呀? 呢套我本身已有VCD & DVD, JD啲戲之中呢套係我最鐘意之一, 好想買埋BR呀, 借問聲質素如何??

呢套係我老闆心頭好,我係信和上面買,要等埋老闆得閒先一齊睇,但當曰試咗幾段都覺得唔差,不過係我首次見br用dts hdma4.0音效Smilies005

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 Terence 於 2008-10-4 22:52 發表

咁你果日終於有冇去睇到醫生呢?24436 24437 24438

好彩買完碟都仲記得去睇,如果唔係返到屋企老闆見我無藥不特只仲手持幾隻blu-ray....Smilies013 Smilies025 :@

進階玩家

原帖由 mankoo 於 5-10-2008 02:13 AM 發表

呢套係我老闆心頭好,我係信和上面買,要等埋老闆得閒先一齊睇,但當曰試咗幾段都覺得唔差,不過係我首次見br用dts hdma4.0音效Smilies005

咁隻$138係咪被你買咗o刺?? 我今日先去信和睇嚟, 二手都要$159, 比新只係平$20, 不如買新.
不過為免重演上次買"阿飛正傳"慘痛教訓, 所以都係上嚟做吓功課先決定.

黑鑽玩家

原帖由 lovegorgor 於 2008-10-5 03:17 發表

咁隻$138係咪被你買咗o刺?? 我今日先去信和睇嚟, 二手都要$159, 比新只係平$20, 不如買新.
不過為免重演上次買"阿飛正傳"慘痛教訓, 所以都係上嚟做吓功課先決定. ...

1) $138係被我買咗:lol
2) 請放心("阿飛正傳"慘痛教訓)不會在這隻碟出現!:D

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

原帖由 mankoo 於 2008-10-5 02:21 AM 發表
好彩買完碟都仲記得去睇,如果唔係返到屋企老闆見我無藥不特只仲手持幾隻blu-ray.... machine gun.gif 暈.gif 怒火.gif

咁你可以同你老闆講:
「醫生話你病情嚴重,
所以比特效藥過你!」
跟手show埋果幾隻Blu-ray你老闆睇.....
笑鬼死.gif 笑鬼死.gif 笑鬼死.gif 笑鬼死.gif 笑鬼死.gif 笑鬼死.gif

黑鑽玩家

原帖由 Terence 於 2008-10-5 10:46 發表

咁你可以同你老闆講:
「醫生話你病情嚴重,
所以比特效藥過你!」
跟手show埋果幾隻Blu-ray你老闆睇.....

如果真係咁同老闆講又想唔死嘅話,就要叫埋你,WIL兄,迷兄,lkljason兄,hand神兄一齊假扮精神科醫生聯名寫信証明o拉!Smilies012 :lol

進階玩家

原帖由 mankoo 於 5-10-2008 10:37 AM 發表

1) $138係被我買咗:lol
2) 請放心("阿飛正傳"慘痛教訓)不會在這隻碟出現!:D

你就好啦, 執到隻平靚正.Smilies010
不過我諗西片點都好過港片o既.

黑鑽玩家

今日下午有些少空檔,咁啱又毒引發作,最後走落MK行轉...
結果都係唔執輸,又起多三飛!Smilies005
藍光:新HULK / RE-CYCLE / CHAIN REACTION ( 9-oct-2008 )

( 唔知點解,首次出現肉赤感覺,頭一次!)Smilies027
唔通開始戒毒成功?Smilies019
如果係就下次買套穿PRADA的惡魔慶祝吓先得!:lol

(鬼域係老闆好喜歡嘅其中一套,啲聲效都幾正吓)Smilies018