wadee 發表於 2023-12-12 22:23

JBL 4312G開箱

Hello~ Long time no see~
買衣對4312G嘅原因是貪平
和鍾意佢白色😍
跟手仲買埋對JS120 Stand
真係超值👍

我都係用AV amp直推對4312G
點知一開聲有氣有力
聽學友首怎麼捨得你
D震音靚到震
同Array 1000比較
男聲就各有各好
女聲就Array 1000好
樂器聲就當然Array 1000通透清脆
低音就各有各精彩

繼續煲吓對新喇叭先
繼續做環境鬥士

mancarmen 發表於 2023-12-12 22:43

不過ching有樣真!
當你用2ch機去聽歌係另一世界
我以前唔信,但入咗部2ch 3個月都未開過機睇戲

wadee 發表於 2023-12-12 23:47

mancarmen 發表於 2023-12-12 22:43
不過ching有樣真!
當你用2ch機去聽歌係另一世界
我以前唔信,但入咗部2ch 3個月都未開過機睇戲 ...

位置金錢所限
我都想分家

AskaLung@FB 發表於 2023-12-13 00:03

咁都幾可惜,有位擺多對喇叭但係都冇一部正正經經嘅2ch amp去推佢,嘥咗喇叭嘅音色,講真唔使話下都要買到金仔同麥仔嘅amp,萬一兩萬蚊嘅2ch amp,再唔係幾千蚊,執一部二手都已經好過你用AV直出好多好多

manlai@G 發表於 2023-12-13 00:06

師兄對新喇叭真係好型仔,外表已經夠照!

avsuperman 發表於 2023-12-13 00:24

買部金仔或老麥,可享受HiEnd兩声道,又可以玩AV做後级推前置,好正。我就相反,成個月無聽歌,一有時間就玩A1H,炸到暈

MDLP 發表於 2023-12-13 06:18

AskaLung@FB 發表於 2023-12-13 00:03
咁都幾可惜,有位擺多對喇叭但係都冇一部正正經經嘅2ch amp去推佢,嘥咗喇叭嘅音色,講真唔使話下都要買到金 ...

我隔離屋都買咗對
老麥反而唔夠先鋒class D爽
而且冇撐得咁開低音欠缺彈力聽少好多變化
不過wadee師兄應該都唔係主力聽兩聲道

MDLP 發表於 2023-12-13 06:22

wadee 發表於 2023-12-12 23:47
位置金錢所限
我都想分家

見你後面一箱箱
應該仲有啲秘密武器未攞出嚟
如果四個channels一齊焚就過癮

Ep-71 發表於 2023-12-13 11:49

4312G 新款禾,真靚仔👍👍👍

MDLP 發表於 2023-12-13 22:24

Ep-71 發表於 2023-12-13 11:49
4312G 新款禾,真靚仔👍👍👍

超特價計埋通脹平過做女嗰陣時
仲要係最強一代嘅4312
頁: [1] 2
查看完整版本: JBL 4312G開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。