設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[放售-其他物品] [私人放售] 波多一級酒莊Ch.Haut-Brion二軍酒Bahans Haut-Brion1998

1萬

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

私人放售一箱波爾多一級酒莊Ch. Haut-Brion二軍酒Ch. Bahans Haut-Brion 1998 (12x75cl),箱酒已由UK剛運送返港(11月),只作散買$750/支,尚有幾支可分享,有興趣嘅ching可PM

品酒筆記在#32

箱酒由酒花到入樽後保存及運送返港,全由有300年歷史嘅UK BBR代辦及保存,保證箱酒全無問題,此外,小弟能提供有關單據及運送文件證明本人乃該箱酒嘅物主!

9支已預留 (12x75cl),箱酒已安排UK運送返港,大約11月頭到港!現在唔使比錢,貨到至一手交一手!

1. waterman (自己)
2. waterman (自己)
3. waterman (自己)
4. waterman (自己)
5. waterman (自己)
6. 76joe
7. astroandy
8. astroandy
9. giseegoobi
10.
11.
12.

注意:小弟只係私人放售,自己仲有十幾箱酒KEEP响UK,亦唔係做賣酒嘅生意,唔係為賺錢,只係想同大家一齊SHARE,同等個酒櫃有位放其他新酒,小弟放嘅酒未必係全港最平,請自行格價,但保證keep得最好,全箱酒入箱後一定從未開過箱同見過光,唔係其他比燈日曬夜曬嗰d! 而每箱酒每年都要比倉租UK BBR嘅temperature controlled cellars,而運費來港要幾百元一箱

.

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
giseegoobi + 10 + 10
emuho888 + 50 + 50 超正!

查看全部評分

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Ching-this is an 'AV' posting not for wine sharing one to two time will be fine....   

1萬

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

不是可以放售其他物品的嗎?
真奇怪……

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
4pk + 10 + 10 絕對認同
waterman + 10 + 10

查看全部評分

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

水爺我支持你。
1支吖唔該

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由

查看全部評分

1萬

鉑金玩家

chacha1222 發表於 2014-7-22 01:30
不是可以放售其他物品的嗎?
真奇怪……

早晨貓哥,因每個人嘅興趣都唔同,放嘅野都當然唔同,有d Ching多cd、bd就只放碟,我話晒都有放吓線同十仔,又有出吓食物同靚女相,當然有出早晨post啦,我d post唔係只係酒.  請多多包涵

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
emuho888 + 50 + 50

查看全部評分

1萬

鉑金玩家

76joe 發表於 2014-7-22 01:49
水爺我支持你。
1支吖唔該

Joe哥早晨,貨到出嚟試飲先,合口味至share,我d水酒一向都唔係用錢計

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

其他物品就是同影音產品無關,各取所需,我覺得沒問題

評分

參與人數 5威望 +50 金錢 +50 收起 理由
4pk + 10 + 10 絕對認同
76joe + 10 + 10
guly + 10 + 10
RiceR9 + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

xianglan 發表於 2014-7-21 12:54
Ching-this is an 'AV' posting not for wine sharing one to two time will be fine....

CHING 依度係 "76玩樂網"  你有無去錯地方呀??

依度  手錶...波鞋...CD...影音器材 都可以大家分享討論,
而且依度係二手區....唔係色情野...犯法野都可以係度大家放賣的!!

CHING新黎....唔清楚可以自己睇下本網既規則, 無列明只可以放賣影音器材.....相信網主亦無咁既意思!!

<<請在進行任何買賣前,必先熟讀以下二手買賣區之規則>>

所有買賣之二手之交易,一律均由買賣雙方自行商討,本站將不會負責任何之所有交易之事宜與責任。 請大家進行買賣時,要絕對小心與謹慎!祝出入平安
1)每件物件只可以出一次買賣帖,如發現二次以上即時刪帖和扣20威望與100金錢。
2)**由即日起,只有見習會員(出帖分享儲分或申請成為76-FriendClub會員)以上才可在二手買賣區作出買賣,
      賣家一日內不  可自己回覆文章頂帖超過三次, 如有發現, 會即時下降帖子處理****
3)請勿在二手買賣區作出跟買賣沒有相關之回覆,例如[市價只需$...]之類無關買賣之文章,總之[岩就買, 唔岩就唔回覆]。
      而二手帖子的賣家請盡量留下物件的價錢及實物圖以減小爭拗。
4)請勿在二手買賣主題中提及會有機會損害智識產權或任何跟有違本港法律之主題或內容。
5)如有就價格上作出爭拗之文章一律刪帖,嚴重者會當犯版規般處理。
6)所有二手買賣帖,30天內沒有回覆都會一律自動關閉帖子。

評分

參與人數 5威望 +90 金錢 +90 收起 理由
4pk + 10 + 10 精彩報告
emuho888 + 50 + 50 絕對認同
Tomotoshi + 10 + 10 絕對認同
guly + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

waterman 發表於 2014-7-22 07:49
Joe哥早晨,貨到出嚟試飲先,合口味至share,我d水酒一向都唔係用錢計  ...

肉償  

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
emuho888 + 50 + 50 超正!

查看全部評分