設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[重低音] 今日又開左個已被人遺忘既箱~ Sunfire HRS-10

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
今日又開左個已被人遺忘既紙皮箱~

Sunfire HRS-10

上年換左amp其實都覺得用開果隻十仔既弱雞效果立即現形, 另一角度黎講就係大家一直追求做到既「十仔隱形 」(舊十仔係Klipsch 5.1 衛星套裝果隻6.5", 前中置係Klipsch RF同RC52-II, 5.25"), 根本相差不大!

換十仔無乜點揀過, 趴左d文, 多謝呢度d師兄放毒先.  不過JL買唔起, 威記我又細旦怕打心口, 唯獨係鐘情Sunfire.

Sunfire, 我諗衣家無乜人記得lu, 個個都JL晒喇, 不過小弟有個fd幾年前買左, 上佢度聽過好鐘意, 果種深潛力量配上佢部P記82, 可以話係浸住過底音浴咁.....

評分

參與人數 18威望 +190 金錢 +190 收起 理由
circleli + 10 + 10 絕對認同
Krizzzz + 10 + 10 精彩報告
lamhokin + 10 + 10
eddychoy04 + 10 + 10 超正!
ricoy288 + 10 + 10
edlsang + 10 + 10
yuen + 10 + 10 精彩報告
chuwing + 10 + 10
joelcan + 10 + 10
momolee + 10 + 10 超正!
臭鼬鼠 + 10 + 10 超正!
bigair + 10 + 10
chhanthony + 20 + 20
xianglan + 10 + 10 絕對認同
pinkspider + 10 + 10
jason1969 + 10 + 10 超正!
good88690 + 10 + 10 超正!
mchan6 + 10 + 10

查看全部評分

..玩AV最緊要識睇開d, d聲唔o岩聽, 苛包又唔生性, 唯有學識用耳仔就架生啦... >_<

7萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

超正

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
sclendan + 10 + 10

查看全部評分

白鑽玩家

Ching-did the sales try to seduced you to buy HRS 12" better??  

評分

查看全部評分

黃金玩家

xianglan 發表於 2014-10-29 15:24
Ching-did the sales try to seduced you to  buy HRS 12" better??

No, somebody told me don't think Sunfire, go JL la.......! 我講真架!
..玩AV最緊要識睇開d, d聲唔o岩聽, 苛包又唔生性, 唯有學識用耳仔就架生啦... >_<

白鑽玩家

sclendan 發表於 2014-10-29 15:42
No, somebody told me don't think Sunfire, go JL la.......!  我講真架!

Ching-HRS 10" okay la (i am also using HRS 10" now but with 2 subwoofer... ) very good enough

鉑金玩家

金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章

恭喜師兄~新玩具

sunfire好好ga la..
我呢啲新手sunfire都得個望字

評分

查看全部評分

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

CHING,係邊到買呀??同埋幾錢呀?

黃金玩家

xianglan 發表於 2014-10-29 16:08
Ching-HRS 10" okay la (i am also using HRS 10" now but with 2 subwoofer... ) very good en ...

師兄相十仔就肯定更好啦!

同埋唔知係咪貨尾, 係咪轉新款就黎停產, 我覺得個價都ok, 影音舖間間都話無貨返幾個月, 咁我又鐘意HRS, 焗住俾貴d幫襯豐澤, 豐澤好似係掛單賣sunfire既, 所以老馮自已無keep現貨, 幫我問代理原來又有現貨喎......
報個價俾我8千又比我心目中平(話晒豐澤貴d預左), 所以無講個價! 埋單仲送左個Seagate 500 GB USB 3.0 passport我, check返都值4舊水! 12"無貨要訂, 貴多9舊水咋!
反而d影音舖, 就算HRS無貨, 都無人叫我考慮TXEQ, Atmos果d新款, 我就覺得係有d野既,  有無行入人知真相.....

黃金玩家

minghong 發表於 2014-10-29 16:35
CHING,係邊到買呀??同埋幾錢呀?

豐澤買, 豐澤價開價無所謂啦, (加上影音舖唔賣喇...... ) 價錢請睇樓上.

黃金玩家

babywa1119 發表於 2014-10-29 16:20
恭喜師兄~新玩具

sunfire好好ga la..

師兄, 望望下就會買架喇, 幾年前我都好似你咁架, 想買上多d黎啦 , 呢度好毒架! 我買呢d野算百毒不侵架喇!!!