設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: PhantomGTR

[喇叭組合] TST KEF removal sales

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

PhantomGTR 發表於 2015-3-27 16:14
係要你就快手呀!
BTW,你對 R300 加咗釘同 Jumper 未?

腳架唔買新住 la, 同埋 FD II 真係太貴.....

Ching 我用緊 LS50 呀

不過用左兩個星期 LS50, 唔知點解有 d 心痕, 好似想換 R300 咁.....可能睇得 GTR Ching 你 d 毒 post 多

Marantz SA-8005 (IC: MPS/PC: Wilson's Audio Lab)
Oppo Sonica DAC (IC: Inakustik/PC: Oyaide)
McIntosh MA7000 (Wilson's Audio Lab/Wilmer)
Acoustic Harmony G1Y Sophia
B&W 804D3

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

hoyin13 發表於 2015-3-27 16:18
腳架唔買新住 la, 同埋 FD II 真係太貴.....

Ching 我用緊 LS50 呀

O... hoyin13 師兄,我記錯咗添,我以為你係那宿舍放 R300 個學生哥添!
我一早叫你買 R300...... 架喇。
SnakeOil OS in Ediscreation's Haydn > Denafrips GAIA > Rockna Wavedream DAC > icOn4Pro V4 > Nord One SE UP NC500DM Stereo > Volent VL3
平衡隔離牛: Wilmer; LPS: Ediscreation
USB: Ediscreat

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

PhantomGTR 發表於 2015-3-27 16:22
O... hoyin13 師兄,我記錯咗添,我以為你係那宿舍放 R300 個學生哥添!
我一早叫你買 R300...... 架喇。 ...

haha~我都知個位宿舍 ching

其實講真我係出面聽過 3 次 R300, 仲未打動到我的, 但係成日睇 ching 你地 d post, 又好似唔會輸比 LS50 咁, 同埋愈來愈覺得 R300 好靚仔, 所以成日諗到心痕痕姐

TST showroom 有冇 R300 賣??
Marantz SA-8005 (IC: MPS/PC: Wilson's Audio Lab)
Oppo Sonica DAC (IC: Inakustik/PC: Oyaide)
McIntosh MA7000 (Wilson's Audio Lab/Wilmer)
Acoustic Harmony G1Y Sophia
B&W 804D3

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

Szelong 發表於 2015-3-27 15:57
T101C 買左幾錢?

$820

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

我13點去到, 見到好幾對R500同R700都俾人買緊, 呢兩對最搶手.

但我用返R500,700又好似DOWNGRADE咁, REF1又俾人買左, REF3,5好抵下, 兩對都係PIANO BLACK.

不過諗落都係算. 整隻T101C貪佢夠細隻, 我都好少玩5.1了.

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

furuya 發表於 2015-3-27 16:42
$820

都OK 喎 ,$1380 SRP x 6折
AMP:Marantz SR6009
2ch :PM8005,MuziShare x5,ZA01
BDP:OPPO 203
CAS:Linn Majik DS
FS:S5,R100
CS:Q200C
RS:Wireless KEF T101
Sub:EarthQuake P8 V2
PF:Lightspeed-309 , Belkin PF40

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章

hoyin13 發表於 2015-3-27 16:39
haha~我都知個位宿舍 ching

其實講真我係出面聽過 3 次 R300, 仲未打動到我的, 但係成日睇 ching 你地 d ...

我一點去到, 去問sales 哥哥有無 R300, 佢答: "今朝早賣晒, 行依家都無晒貨."

TV:  Panasonic TH-P

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章

cdma 發表於 2015-3-27 16:47
我一點去到, 去問sales 哥哥有無 R300, 佢答: "今朝早賣晒, 行依家都無晒貨."

這機會不屬於我的.......

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

cdma 發表於 2015-3-27 16:47

R300 4月中有貨返,可以落訂order
AMP:Marantz SR6009
2ch :PM8005,MuziShare x5,ZA01
BDP:OPPO 203
CAS:Linn Majik DS
FS:S5,R100
CS:Q200C
RS:Wireless KEF T101
Sub:EarthQuake P8 V2
PF:Lightspeed-309 , Belkin PF40

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

有對全新 REFERENCE 205/2 $5萬頭咋 :)