justinianlui 發表於 2012-6-14 14:39

其實除左信用卡仲有咩途徑比到錢{:1_332:}

SonSon 發表於 2012-6-15 09:50

回復 181# justinianlui

香港只可用信用卡

Will 發表於 2012-6-17 02:45

請向amazon fr有冇得轉英文睇? 謝謝
因為睇唔明佢d文字, 如有兩link但又相同名稱既產品, 應怎分辦邊一隻先至係我想買果隻, 謝指教

SonSon 發表於 2012-6-17 12:40

回復 183# Will

一係用即時翻譯軟件幫手, 但我就同時開埋英或美遜網頁, 因format一樣可AB對照.
當然首先睇圖, 跟住通常價錢較平一個一定係third party seller, 唔會oversea, 而官方發貨一定會列明係sold by amazon.co.XXX, 所以唔難分辨.

Will 發表於 2012-6-17 19:33

回復Will

一係用即時翻譯軟件幫手, 但我就同時開埋英或美遜網頁, 因format一樣可AB對照.
當然首先睇圖, ...
SonSon 發表於 2012-6-17 12:40 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
謝sonson版主回應
我都有用開日遜同美遜, 但法遜真係幾難估 XD
請收一收pm, 有d想再問問~~^^

justinianlui 發表於 2012-6-18 01:16

回復 182# SonSon

THANKSS

realworld360 發表於 2012-7-29 19:11

有關amazon買碟問題

各位ching,我想問下係amazon uk買野個時同一款既碟佢最多比我買3盒,其實係咪已經係可以買既上限,如果唔係又點禁好,仲有運費個度係咪就算買十樣野都係同一個固定運費,者係都係2磅到,定呢個2磅係有上限{:1_342:} 唔該哂各位,新手上路請大家多多指教{:1_259:}

ryo1234 發表於 2012-7-29 21:08

唔該晒~~~我可以掉進深坑了~~~~

yujeffhk 發表於 2012-8-4 07:56

Ching, I tried to place order with 德遜, but they refused to send to HK. Kindly advise what I can do, tkx.

SonSon 發表於 2012-8-4 08:09

回復 189# yujeffhk

The products are sell by third party, not directly in amazon ?
頁: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28
查看完整版本: 如何在amazon.com登記及購物

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。