Ken704 發表於 2012-11-15 00:37

emuho888 發表於 2012-11-15 00:11 static/image/common/back.gif
等我試下先

試食{:1_352:}

jeffrey_0719 發表於 2012-11-15 00:57

Ken704 發表於 2012-11-15 00:37 static/image/common/back.gif
未收到你 E-Mail! Pls send to 或 pm我你E-Mail address也可以 Thanks!

收到 thx {:6_183:}

kamyungho 發表於 2012-11-15 00:58

KEN大:已入數謝謝!

Ken704 發表於 2012-11-15 01:01

kamyungho 發表於 2012-11-15 00:58 static/image/common/back.gif
KEN大:已入數謝謝!

收到! 謝謝!! {:1_249:}

Ken704 發表於 2012-11-15 01:03

今日E-Mail已Send曬比大家了! 未收到既快D Contact 我了! Thanks! {:6_193:}

Billyjean 發表於 2012-11-15 04:55

咁抵實支持喇,已發了E-MAIL

小仲 發表於 2012-11-15 07:06

支持,唔知重有冇?{:6_193:}

Ken704 發表於 2012-11-15 07:24

小仲 發表於 2012-11-15 07:06
支持,唔知重有冇?

放心!仲有!如果反應好同代理爭取多小小Quota呢

chanty 發表於 2012-11-15 08:13

新仔試食!唔知仲有冇呢!已send E-mail!

nicknick 發表於 2012-11-15 08:14

多謝ken 大安排,小弟都有興趣,我已email及pm,我只需要 1 隻
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
查看完整版本: Post76 十週年呈獻:《新宇宙威龍》藍光鐵盒限量團購(已截止)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。