pbtour4il 發表於 2013-1-8 09:06

Infernal Affairs (Trilogy)【無間道終極全集】BD

日版 Street Date: 17 Apr, 2013

snakexthin 發表於 2013-1-8 11:18

暫時係咪得日版???{:1_338:}

trango 發表於 2013-1-8 11:19

除非日版唔走蕉...{:1_352:}

dragonyam 發表於 2013-1-8 11:29

畫汁Remaster???{:6_211:}

tinlunlau 發表於 2013-1-8 13:25

港版VCD,DVD,Bluray三部曲,我買齊晒!
我已經發過誓唔會再買無間道!

DVD版無間道1,我都唔會放手賣比人。因為有陳慧琳親筆簽名。

yoyo_yoji 發表於 2013-1-8 15:16

DVD仲有隻銀色套雙碟3集順時序版,唔知Blu-ray有冇呢?

lawgc8 發表於 2013-1-8 15:33

snakexthin 發表於 2013-1-8 11:18 static/image/common/back.gif
暫時係咪得日版???

韓版Digipack一年前出左,包裝最正...{:6_193:}

snakexthin 發表於 2013-1-8 15:59

yoyo_yoji 發表於 2013-1-8 15:16 static/image/common/back.gif
DVD仲有隻銀色套雙碟3集順時序版,唔知Blu-ray有冇呢?

我最想睇呢個Version!!!
唔知邊度會仲有??????

jack331 發表於 2013-1-8 16:00

lawgc8 發表於 2013-1-8 15:33 static/image/common/back.gif
韓版Digipack一年前出左,包裝最正...

唔記得左個樣{:6_190:}

snakexthin 發表於 2013-1-8 16:01

lawgc8 發表於 2013-1-8 15:33 static/image/common/back.gif
韓版Digipack一年前出左,包裝最正...

韓版有冇Cantonese,亞馬X 入????
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: Infernal Affairs (Trilogy)【無間道終極全集】BD

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。