pbtour4il 發表於 2013-9-12 09:57

The Twilight Saga (Complete Collection)【吸血新世紀全集】BD

德版 (Digipack) Street Date: 11 Nov, 2013

pbtour4il 發表於 2013-9-12 09:59

美版 Street Date: 5 Nov, 2013

Hon 發表於 2013-9-12 11:21

港版都可以出complete set. col
之前又話分兩間代理

ThomaxLM 發表於 2013-9-12 12:24

Hon 發表於 2013-9-12 11:21 static/image/common/back.gif
港版都可以出complete set. col
之前又話分兩間代理

可能會出@@? 如果出就好><

Hon 發表於 2013-9-12 12:26

ThomaxLM 發表於 2013-9-12 12:24 static/image/common/back.gif
可能會出@@? 如果出就好>

sorry 我睇錯左, 原來上面嗰set係美版....

咁hk無咩可能出啦, 分兩間公司既.

ThomaxLM 發表於 2013-9-12 12:29

Hon 發表於 2013-9-12 12:26 static/image/common/back.gif
sorry 我睇錯左, 原來上面嗰set係美版....

咁hk無咩可能出啦, 分兩間公司既. ...

HAHA THANKS;)))

之前跟個CHING買左個SET了, 所以可能唔買了, 加上呢個版唔係真係超靚
反而德版仲靚過美版

Hon 發表於 2013-9-12 12:57

ThomaxLM 發表於 2013-9-12 12:29 static/image/common/back.gif
HAHA THANKS;)))

之前跟個CHING買左個SET了, 所以可能唔買了, 加上呢個版唔係真係超靚

德版digipack正.

小鐵人 發表於 2013-9-12 22:25

Hon 發表於 2013-9-12 12:57 static/image/common/back.gif
德版digipack正.

可惜歐版全部係 B 仔 !{:6_194:}

pbtour4il 發表於 2013-10-10 23:05

法版大堆頭 (23 Discs: 16 DVD + 7 BD)
Street Date: 23 Nov, 2013

謝四哥 發表於 2013-10-10 23:47

德版同美版我都覺得 好靚~~~{:6_139:}
頁: [1] 2
查看完整版本: The Twilight Saga (Complete Collection)【吸血新世紀全集】BD

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。