小瑟 發表於 2009-8-3 15:43

[FUSE團購]英國13A 泠涷Fuses團購(圓滿結束)

有版友要求小瑟攪泠涷 FUSE 團購, 小瑟睇過網站既資料, 大致上只有5粒裝同10粒裝二個包裝既, 所以, 今次團購係以呢二個包裝來做團購單位既!!!

*因為兌換率條數都幾煩, 如果大家覺得價錢唔岩就唔好認購勒, 多謝各位*

今次既團購詳情如下:

◎團購最基本10盒成團, 只做2個包裝版本, 其他規格都不會作出供應◎

產品說明:
13A fuses, DCT treated
Russ Andrews specification 13A mains cable fuses
Proprietary plating and fuse wire
Available in packs of 5 or 10
WARNING - Only fit 13A fuses to cables rated at 13A. See Cable Warranty 屍section for further details.

價錢:
5個裝 = HKD$290
10個裝 = HKD$375

認購方法:
程序1) 先COPY以下之格式, 回覆以示確認購買泠涷 FUSE.
你的網名:
認購項目與數量:

程序二) 再COPY以下表格, 加上內容, EMAIL到 grouporder@post76.com
主旨註明: 英國13A 泠涷Fuses團購(認購申請)
你的網名:
聯絡電話:
認購項目與數量:
EMAIL地址:
截止回覆認購日期: 2009年08月15日星期六23:59

程序三) 確認成團之後08月17日就會 EMAIL比各團友提供入數戶口資料.
麻煩在大家以下日期前, 將認購款項入數到指定戶口. (之後所有通知都會以EMAIL為主要途徑)
截止銀行過數入數日期: 2009年08月21日星期五13:00

程序四) 交收地點在POST76官方交收處(位於深水土步)收貨, 憑確認EMAIL及入數紙收貨
交收日期(暫定): 未定

wing13149 發表於 2009-8-3 15:46

你的網名:wing13149
認購項目與數量:10個裝 = $375

simon 發表於 2009-8-3 16:00

你的網名: simon

xx666hk 發表於 2009-8-3 16:06

你的網名: xx666hk

ngricky88 發表於 2009-8-3 16:16

小瑟兄, 係咪適用於所有英式插蘇同埋拖板架?
團購個d電源線駛唔駛換架?

小瑟 發表於 2009-8-3 16:24

小瑟兄, 係咪適用於所有英式插蘇同埋拖板架?
團購個d電源線駛唔駛換架?
ngricky88 發表於 2009-8-3 16:16 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
拿, 呢個問題, 因為我唔係認可電工, 所以我唔可以答你.
不過我自己就會換入去團購果d電源線度囉~~~{:1_263:}

lcyant 發表於 2009-8-3 16:45

小瑟兄, 換左會有什麼效果呀?

Hibikisaru 發表於 2009-8-3 16:52

你的網名:Hibikisaru
認購項目與數量:10個裝= $375

ngricky88 發表於 2009-8-3 16:57

拿, 呢個問題, 因為我唔係認可電工, 所以我唔可以答你.
不過我自己就會換入去團購果d電源線度囉~~~{:1_263:}
小瑟 發表於 2009-8-3 16:24 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
Thank you! 小瑟兄, 等我計下數先!

呀牛 發表於 2009-8-3 16:59

小瑟兄, 換左會有什麼效果呀?
lcyant 發表於 2009-8-3 16:45 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
X2
我想學下野
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [FUSE團購]英國13A 泠涷Fuses團購(圓滿結束)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。