N&E Audio 發表於 2014-8-7 11:33

ykluk 發表於 2014-8-7 11:25 static/image/common/back.gif
你順便去比錢換埋佢啦~~!!

賣我對舊款俾你{:8_390:}

ykluk 發表於 2014-8-7 11:38

N&E Audio 發表於 2014-8-7 11:33 static/image/common/back.gif
賣我對舊款俾你

送我對舊款俾你

Nelson兄果然係神人, 多謝晒先~~!!! {:8_387:} 今個星期日晚去完AV展上你屋企搬走佢~~!!! {:8_362:}

小瑟 發表於 2014-8-7 11:43

拿, 呢次真係做到野呀!!!{:6_139:}

2) 新舊 Reference PK戰, 207 vs REF5, 連我自己都好興奮呀!!!!

N&E Audio 發表於 2014-8-7 11:47

小瑟 發表於 2014-8-7 11:43 static/image/common/back.gif
拿, 呢次真係做到野呀!!!

2) 新舊 Reference PK戰, 207 vs REF5, 連我自己都好興奮呀!!!! ...

嘩!正到無朋友,{:8_389:} 大王萬歲{:8_368:}

N&E Audio 發表於 2014-8-7 11:47

ykluk 發表於 2014-8-7 11:38 static/image/common/back.gif
送我對舊款俾你

Nelson兄果然係神人, 多謝晒先~~!!!今個星期日晚去完AV展上你屋企搬走佢~~ ...

{:8_391:}

ykluk 發表於 2014-8-7 12:07

小瑟 發表於 2014-8-7 11:43 static/image/common/back.gif
拿, 呢次真係做到野呀!!!

2) 新舊 Reference PK戰, 207 vs REF5, 連我自己都好興奮呀!!!! ...

你想迫nelson哥即時旁水啫~~!! {:8_379:}

lamhokin 發表於 2014-8-7 14:28

一定報名

jl0330 發表於 2014-8-7 14:43

希望抽到!

小寶老豆 發表於 2014-8-8 00:00

{:6_188:}我又報名!
買唔起都要見識下{:8_362:}
(Post76 Android 手機版送出)

Stanley5387 發表於 2014-8-8 08:17

報咗名,睇吓中唔中先! {:6_177:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Post76 x KEF 全新旗艦 Reference 體驗全接觸

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。