bbbear 發表於 2014-11-14 08:44

你的網名: bbbear
認購Item: 胡琳 Bianca Wu The Fifth Season 普通簽名版
認購數量: 1隻

已付 Paypal

dkychn 發表於 2014-11-14 09:17

你的網名: dkychn
認購Item: 胡琳 Bianca Wu The Fifth Season 普通簽名版

xpongx62 發表於 2014-11-14 09:56

你的網名: xpongx62

已PAYPAL付款

kyleckl 發表於 2014-11-14 10:22

你的網名: kyleckl

**已經進行PAYPAL直接付款**

小瑟 發表於 2014-11-14 10:36

各位團友好,

估唔到一夜之間 BIANCA呢個新CD大家既支持就已經去左7版咁多, 真係堅勁呀. 以下係我岩岩做好既RECORD, 麻煩大家睇睇有冇錯勒, 有PAYPAL左既朋友, 有銀行入數既朋友, 入數INFO我已經回覆MAIL埋大家, 大家可以留意一下自己 MAIL BOX呀!!!

再三多謝大家支持Post76既活動呀, 我一陣叫BIBI入來睇下先!!!!~~~{:6_128:}

sorry 發表於 2014-11-14 11:34

小瑟 發表於 2014-11-14 10:36 static/image/common/back.gif
各位團友好,

估唔到一夜之間 BIANCA呢個新CD大家既支持就已經去左7版咁多, 真係堅勁呀. 以下係我岩岩做好 ...

唔好意思小瑟, 我沒有在List入面, Post #31. 麻煩跟進. 謝謝.

vicchow 發表於 2014-11-14 11:44

大王,我在#63的訂單也沒有出現呢。

chanty 發表於 2014-11-14 12:18

你的網名:chanty

已經進行PAYPAL直接付款**

NICG 發表於 2014-11-14 13:08

你的網名: NICG

fm31331 發表於 2014-11-14 13:30

小瑟兄司

已入數及回覆e-mail了!
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: 胡琳 Bianca Wu The Fifth Season 豪華珍藏限量簽名版 / 普通版

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。