kennethc2k 發表於 2015-2-25 15:35

其實本身我唔知原來10月尾己經攪左一次同款優惠,今次見到,走去forum度search,睇睇下先知係舊post,mixup左,點解會咁短時間做兩次優惠,今次仲要貴過上次?同埋咁短時間攪兩次同一產品優惠咁更係少人買啦…{:6_123:}

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=201246&extra=page%3D1

diar 發表於 2015-2-25 19:18

既然係官方要散貨,如果賣500以下吸引力會比較大

ponm06hk 發表於 2015-2-25 21:45

你的網名: ponm06hk
認購Item: Onkyo IE-CTI300 入耳式耳機
認購數量: 1條

Post76 GroupBuy 發表於 2015-2-25 22:49

kennethc2k 發表於 2015-2-25 15:35 static/image/common/back.gif
其實本身我唔知原來10月尾己經攪左一次同款優惠,今次見到,走去forum度search,睇睇下先知係舊post,mixup ...

上次做的是 76-FriendClub 優先內部認購, 因為是我們 76-FriendClub的會員所以會有更平的優惠, 但現在是全站的會員都可享用此優惠, 所以價格會對相上次貴小小, 此舉是希望可以參加了 76-FriendClub的會員有多一點的福利, 還望多多見諒呢!

Post76 GroupBuy 發表於 2015-2-25 22:51

diar 發表於 2015-2-25 19:18 static/image/common/back.gif
既然係官方要散貨,如果賣500以下吸引力會比較大

明白, 但是次的價格已經商擬好, 未來都應該不會再減過這個價了, 還望見諒呢.{:6_162:}

Post76 GroupBuy 發表於 2015-2-26 16:29

阿定 發表於 2015-2-26 19:55

kennethc2k 發表於 2015-2-25 15:35 static/image/common/back.gif
其實本身我唔知原來10月尾己經攪左一次同款優惠,今次見到,走去forum度search,睇睇下先知係舊post,mixup ...

唔緊要啦,我都照訂兩條,點都平過街呀!
(Post76 Android 手機版送出)

badcowcow 發表於 2015-2-26 21:55

你的網名: BADCOWCOW
認購數量: 1隻

MAIL已發.

Post76 GroupBuy 發表於 2015-2-28 10:07

各位團友好,

以下係截止現時收到的認購電郵名單, 我們已經回覆大家有關入數既資料, 請大家留意一下電郵信箱, 如果收不到請回覆留言啦.

謝謝支持本優惠.

Weber 發表於 2015-2-28 17:35

你的網名: Weber
認購數量: 1
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 【新春羊年會員獨家優惠】Onkyo IE-CTI300 入耳式耳機

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。