DVD迷 發表於 2015-8-17 21:27

H.T. IRON MAN 3 IRON PATRIOT 愛國者-合金版(實物品)

遲來一入,這個是朋友話想放,佢本來都唔捨得的,所以我才收左佢這個合金版的愛國者了……{:6_134:}

ga20080517 發表於 2015-8-18 15:18

very good collection!!!!!!!!!!!

matthew 發表於 2015-8-19 14:28

我上個月都響 YAHOO 追入返呢隻..............好在初出冇買咋...........而家跌價跌到喊

DVD迷 發表於 2015-8-20 10:20

matthew 發表於 2015-8-19 14:28 static/image/common/back.gif
我上個月都響 YAHOO 追入返呢隻..............好在初出冇買咋...........而家跌價跌到喊

...

呢隻真幾正播,之前冇追,係因為我唔太愛合金,但因為朋友放我才幫佢收下姐{:6_134:}

matthew 發表於 2015-8-20 10:52

DVD迷 發表於 2015-8-20 10:20 static/image/common/back.gif
呢隻真幾正播,之前冇追,係因為我唔太愛合金,但因為朋友放我才幫佢收下姐...

但係玩落合金又幾好玩喎............又重手..........感覺呢隻好抵{:6_134:} {:6_134:}

lkljason 發表於 2015-8-20 11:24

快d整多隻俠E,之後整埋隻紅巫女同快銀就齊腳勒

DVD迷 發表於 2015-8-21 23:00

matthew 發表於 2015-8-20 10:52 static/image/common/back.gif
但係玩落合金又幾好玩喎............又重手..........感覺呢隻好抵   ...

兩個人都差不多一樣的顏色,同樣胸前有一粒星星,又幾好玩的{:6_139:}

DVD迷 發表於 2015-8-21 23:10

lkljason 發表於 2015-8-20 11:24 static/image/common/back.gif

紅巫女和快銀兩姐弟一早訂左啦,有單有日期比你睇{:6_138:}

DVD迷 發表於 2015-8-21 23:16

lkljason 發表於 2015-8-20 11:24 static/image/common/back.gif

紅巫女和快銀兩姐弟一早訂左啦,有單有日期比你睇{:6_138:}

lkljason 發表於 2015-8-22 11:53

DVD迷 發表於 2015-8-21 23:16 static/image/common/back.gif
紅巫女和快銀兩姐弟一早訂左啦,有單有日期比你睇

迷兄你其實唔使post 單上黎啦!我完全冇丁點懷疑過你係會唔買{:6_176:}
頁: [1]
查看完整版本: H.T. IRON MAN 3 IRON PATRIOT 愛國者-合金版(實物品)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。