Type-R 發表於 2015-9-13 23:24

Honda Civic EG9

話說收到風會出呢4部 1:43 EG9, 當然第一定時間訂口拉, 等等下老細先話唔齊 !小佢丫{:1_348:},唯有叫佢死都死比我, 最後都入到手{:1_253:}

fm31331 發表於 2015-9-20 11:34

好正,好靚喎!{:6_157:}

japanimate 發表於 2015-9-20 17:47

想問師兄,ACCORD係唔係都有第一幅既JACCS拉花?

Type-R 發表於 2015-9-20 22:27

japanimate 發表於 2015-9-20 17:47 static/image/common/back.gif
想問師兄,ACCORD係唔係都有第一幅既JACCS拉花?

Japanimate 兄, 無錯, 係1996 JTCC Jaccs Accord 花. 有師兄post 過係呢板, 慢慢搵下 !!!{:1_338:}

Type-R 發表於 2015-9-20 22:28

fm31331 發表於 2015-9-20 11:34 static/image/common/back.gif
好正,好靚喎!

Thank fm31331 兄{:1_254:}

japanimate 發表於 2015-9-21 09:27

Type-R 發表於 2015-9-20 22:27 static/image/common/back.gif
Japanimate 兄, 無錯, 係1996 JTCC Jaccs Accord 花. 有師兄post 過係呢板, 慢慢搵下 !!!...

師兄,謝,等我搵吓先!

unclechui 發表於 2015-9-21 23:43

Ebbro JACCS ACCORD JTCC 1996
頁: [1]
查看完整版本: Honda Civic EG9

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。