小瑟 發表於 2015-10-23 10:53

各位團友好,

#截止回覆認購日期: 2015年10月23日 星期五晚 23:59

今晚就截止認購架勒,我只會在表格中對返 forum上留言認購左既團友既數量再出入數 mail比大家,未填表的團友就 Sorry勒。{:6_238:}{:6_238:}{:6_238:}
(Post76 Android 手機版送出)

waiwai0903 發表於 2015-10-23 15:17

你的網名: waiwai0903
認購Item: RCA保護套
認購數量: 10排

ez1 發表於 2015-10-23 21:28

你的網名: ez1
認購Item: RCA保護套
認購數量: 5排

小仲 發表於 2015-10-23 22:00

我都用緊依隻好耐,純推介~

小瑟 發表於 2015-10-24 22:04

各位團友好,

入數電郵已出, 以下就係今次團購的會員名單勒, 麻煩大家收MAIL同睇下數量岩唔岩呀!!!

{:6_146:} {:6_238:} {:6_146:} {:6_238:} {:6_146:} {:6_238:} {:6_146:} {:6_238:} {:6_146:} {:6_238:}

alice72714 發表於 2015-10-25 01:52

小瑟 發表於 2015-10-24 22:04 static/image/common/back.gif
各位團友好,

入數電郵已出, 以下就係今次團購的會員名單勒, 麻煩大家收MAIL同睇下數量岩唔岩呀!!!

可否櫃員機過數?

alice72714 發表於 2015-10-25 02:24

小瑟 發表於 2015-10-24 22:04 static/image/common/back.gif
各位團友好,

請問取貨地點在那區?

小瑟 發表於 2015-10-25 08:47

alice72714 發表於 2015-10-25 01:52 static/image/common/back.gif
可否櫃員機過數?

當然可以啦, 記得留入數紙, 影張相再回覆EMAIL就可以了呀!!

MANY THX~~

小瑟 發表於 2015-10-25 08:47

alice72714 發表於 2015-10-25 02:24 static/image/common/back.gif
請問取貨地點在那區?

如無意外, 應該會係我地76-FriendClub呢~~

孤身走我路 發表於 2015-10-25 09:20

小瑟 發表於 2015-10-25 08:47 static/image/common/back.gif
如無意外, 應該會係我地76-FriendClub呢~~

早晨, 大王, 卑職仲末收到入數電郵通知, 請跟進........{:1_347:}

唔好意思, 啱啱收到, 更正...!!!{:1_339:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
查看完整版本: 淘淘團購 之 RCA防塵防氧化保護蓋(圓滿結束)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。