fungl 發表於 2016-6-17 07:40

MUST....GO GO GO!!{:6_178:}

whk2076 發表於 2016-6-17 10:24

小瑟 發表於 2016-6-16 21:33 static/image/common/back.gif
上次SONY有攪過咩?? 幾時呀???

大王,貴人善忘了。上次係Megabox,由Sony推介Hi-res產品果次呀! 甦醒吧!大王!{:6_222:}

https://post76.hk/thread-198207-1-1.html

pnwici206 發表於 2016-6-17 15:09

請問到時可簽舊碟和合照?

wil-wil 發表於 2016-6-17 16:55

pnwici206 發表於 2016-6-17 15:09 static/image/common/back.gif
請問到時可簽舊碟和合照?

簽舊碟 唔太多可以,合照就係 76 指定動作 la!! {:6_182:}

hkpan001 發表於 2016-6-17 17:47

小瑟 發表於 2016-6-16 21:33 static/image/common/back.gif
上次SONY有攪過咩?? 幾時呀???

上次彭家麗出碟Crossover Sony Hi-Res產品發佈會
唱得三首{:6_140:} , 之後就變左做SONY嘅技術座談會{:6_136:}

zerosae 發表於 2016-6-19 18:32

現場會唔會有碟買?
即買即簽??

wil-wil 發表於 2016-6-19 23:50

zerosae 發表於 2016-6-19 18:32 static/image/common/back.gif
現場會唔會有碟買?
即買即簽??

現場會唔會有碟買? 會!
即買即簽?? 入場時買,簽名會時簽。

小瑟 發表於 2016-6-29 06:51

whk2076 發表於 2016-6-17 10:24 static/image/common/back.gif
大王,貴人善忘了。上次係Megabox,由Sony推介Hi-res產品果次呀! 甦醒吧!大王!

https://www ...

哦.....哈哈, 果次點解我唔算呢, 因為果次嚴格來講係SONY耳機EVENT, 我冇當過係佢既EVENT呢~{:6_176:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: Music76 x 彭家麗靚聲專輯《Recall》音樂分享會 (LIVE 現場演譯)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。