odin1983 發表於 2016-7-20 21:52

CayinAndy 發表於 2016-7-20 21:33 static/image/common/back.gif
係就早 D 到,我帶定耳機出來毒你,唔係,係方便你試玩至啱!

可惜我收工收6,出到去都7點有多,其實我都成日上去avgala玩{:1_338:}

nikfung 發表於 2016-7-21 00:45

odin1983 發表於 2016-7-20 16:28 static/image/common/back.gif
都好大件事,試完i5可以順手試埋耳擴甚至膽機.........

要試就借條USB C 去 Coaxial..

CayinAndy 發表於 2016-7-21 01:20

nikfung 發表於 2016-7-21 00:45 static/image/common/back.gif

明天去放毒,配件當然齊備了! {:1_344:}

odin1983 發表於 2016-7-21 11:07

nikfung 發表於 2016-7-21 00:45 static/image/common/back.gif

我無諗過會咁齊架生呢,咁多毒品點拎地政署批文呢?我呢期又被人判左終生監禁

CayinAndy 發表於 2016-7-21 12:26

odin1983 發表於 2016-7-21 11:07 static/image/common/back.gif
我無諗過會咁齊架生呢,咁多毒品點拎地政署批文呢?我呢期又被人判左終生監禁 ...

長短 Type C USB 3.0 轉 Coaxial 線各一。

長的插台式 DAC, 例如 Cayin 自家的 iDAC-6
短的插便攜, 例如 Mojo

剛收到,未試聲,今晚打天才波了!{:1_343:}

PS.在 TypeC 頭中加 S/PIDF bitstream 輸出是 Cayin 的自定議,所以這些 Type C 出 Coaxial線未必可以和其他 Type C 器材共用。{:1_330:}

小瑟 發表於 2016-7-21 18:29

10部試玩機已準備開包{:6_193:}{:6_193:}{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

小瑟 發表於 2016-7-21 18:43

Sample機已經全部開哂勒 {:6_195:}{:6_195:}{:6_195:}

小瑟 發表於 2016-7-21 19:45

大家已經開始專心試機了。

alfredmyc 發表於 2016-7-21 21:33

多謝post76 搞呢個活動,可惜我有d 事要早走,唔可以盡情試部機

hermesso 發表於 2016-7-21 21:59

多謝版主安排...附圖...{:6_134:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: 未出街香港版 Cayin i5 DAP 會員優先試(已抽10位版友)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。