RICKYMUI 發表於 2017-1-16 10:07

龍珠3O週年紀念一番籤~E獎色紙全套(實物圖)

龍珠3O週年紀念一番籤色紙,全套15款,一次過成套買,不抽了{:6_182:}
今次這套果size仲要比之前的大塊好多{:6_179:}

阿定 發表於 2017-1-16 16:57

靚到呢,幾錢呀?有無包 Last賞?

RICKYMUI 發表於 2017-1-16 22:43

阿定 發表於 2017-1-16 16:57 static/image/common/back.gif
靚到呢,幾錢呀?有無包 Last賞?

依套全套15款、六佰入(唔包尾獎)、但尾獎size是再大張D、所以唔太夾、而且仲要係炒價、所以入唔入也無所謂、除非有合理價喇{:6_182:}

alleelarry 發表於 2017-1-19 15:43

RICKYMUI 發表於 2017-1-16 22:43 static/image/common/back.gif
依套全套15款、六佰入(唔包尾獎)、但尾獎size是再大張D、所以唔太夾、而且仲要係炒價、所以入唔入也無所 ...

咁咪爭一張,會唔會有D可惜呢?{:6_141:}

RICKYMUI 發表於 2017-1-19 19:24

alleelarry 發表於 2017-1-19 15:43 static/image/common/back.gif
咁咪爭一張,會唔會有D可惜呢?

我又覺得唔算可惜、此终尾獎那張同依套大小不同、所以有無也無乜所謂、有平咪入、炒价就算數{:6_182:}

teddyng637 發表於 2017-1-20 00:42

好正喎!!{:6_193:}{:6_193:}

bbqbbqbbqb 發表於 2017-1-20 02:36

RICKYMUI 發表於 2017-1-16 22:43 static/image/common/back.gif
依套全套15款、六佰入(唔包尾獎)、但尾獎size是再大張D、所以唔太夾、而且仲要係炒價、所以入唔入也無所 ...

請問邊度入? THANKS

RICKYMUI 發表於 2017-1-20 10:55

bbqbbqbbqb 發表於 2017-1-20 02:36 static/image/common/back.gif
請問邊度入? THANKS

現時點或者Y拍也有SET裝賣(但好似又貴了,要格下价){:6_182:}

bbqbbqbbqb 發表於 2017-1-22 12:52

現時點或者Y拍也有SET裝賣(但好似又貴了,要格下价)

THANKS 師兄

bbqbbqbbqb 發表於 2017-6-17 21:36

現時點或者Y拍也有SET裝賣(但好似又貴了,要格下价)

見師兄頭像轉左做尾獎, 係咪入左 ? {:6_176:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 龍珠3O週年紀念一番籤~E獎色紙全套(實物圖)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。