Aria Audio 發表於 2018-9-14 17:27

☆美國Tributaries 「音響線材 - 分享及討論」

美國Tributaries用家和有興趣的朋友!{:1_328:}
一齊分享下{:8_378:}

想用幾百蚊就買到MADE IN U.S.A??
無問題,美國Tributaries幫到你!!
各種HDMI和音響線材,産品選擇豐富,質量可靠,效能顯著,總有一樣合適你家中使用!
簡介:
Series 4 - 首選低音線材,專門為重現正宗拳拳到肉,揼心口,水銀瀉地低頻而設計
Series 6 - 傳輸快速準確,高清音源好拍檔
Series 8 - 力量充足!高中低頻應有盡有,線身軟硬適中走位靈活

王牌UHDP HDMI線材:
每條獨立測試”
包裝都在佛羅里達州處理
榮獲 DPL Labs 同 ISF 認証
達到18G傳輸,4K60Hz華麗,準確畫面
特細插頭,方便接駁, 獨家制造 Power Grip ,令到接觸非常緊實,傳輸更穩定
質料符合UL CL2標準,非常耐用

美國Tributaries: https://www.tributariescable.com/

Aria Audio 發表於 2018-10-26 12:19

首先多謝各位客人支持{:6_122:}
Tributaries線材因大受歡迎,請記得先致電查詢貨源先黎我地度買呀{:1_262:}

Tributaries有幾好?就係好到客人琴日黎完,佢今日又黎再買{:6_158:}
收到數位用家評語都係呢兩句:「其實本身用條線都幾貴,但用Tributaries我以為自己換左機」
作為推介者,我都對Tributaries既效果非常有成功感{:6_139:}我自豪 {:6_174:}

以抵用既價錢買到好嘢,一直都係我地用家既目標,所以如果你問我買邊條好
我都係會話買UHDP(P=Professional),1.5m都只係$940{:1_253:}

如有任何提問請致電2324-9968 {:1_351:}

issachar 發表於 2019-1-19 21:02

audioyui 發表於 2018-10-26 12:19
首先多謝各位客人支持
Tributaries線材因大受歡迎,請記得先致電查詢貨源先黎我地度買呀{:1_262: ...

請問 3 米既價錢幾多呢? 要唔要訂?

Ck6016970 發表於 2019-1-22 08:47

請問Series4,6subwoofer線幾錢?(有貨?)

Aria Audio 發表於 2019-1-24 10:42

issachar 發表於 2019-1-19 21:02
請問 3 米既價錢幾多呢? 要唔要訂?

你好,請問有興趣邊款線材3米?我可以睇一睇貨,最好可以PM我電話號碼,可以直接致電回覆{:1_254:}
因為非常多客人購買,所以有機會而家問完下午就無啦{:1_333:}

Aria Audio 發表於 2019-1-24 10:44

Ck6016970 發表於 2019-1-22 08:47
請問Series4,6subwoofer線幾錢?(有貨?)

請問需要什麼長度呢?我可以Check下{:1_254:}謝謝

Ck6016970 發表於 2019-1-24 19:18

3米

Ck6016970 發表於 2019-1-24 19:23

TRlBUTARIES 3米subwoofer(thx)

Aria Audio 發表於 2019-1-25 14:05

Ck6016970 發表於 2019-1-24 19:23
TRlBUTARIES 3米subwoofer(thx)

有現貨,詳情請收PM{:1_259:}

sika 發表於 2019-1-29 14:06

請問 Series 4, 8 喇叭線, 3M 幾錢, 謝謝!!
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: ☆美國Tributaries 「音響線材 - 分享及討論」

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。