Aria Audio 發表於 2020-9-7 10:36

RoyIp@FB 發表於 2020-9-6 09:53
FF10 還有優惠嗎?

FF10已經賣曬, 多謝支持!
Supermnova MKIV-10仲有, 優惠全部都數量有限{:1_253:} 要買就快啦{:1_351:} {:1_351:}

AndersonYip@FB 發表於 2020-9-7 16:12

我冇舊機trade, 可享優惠價嗎?

willtse 發表於 2020-9-7 22:42

農曆年後,疫情關係,多咗好多時間在家,睇得戲多,開始心思思買隻新十仔震震佢。

因屋企地方細,加上預算有限,上網見到地震牌做推廣。

嘩! 有冇睇錯,FF系列半價,不過要舊換新,但發覺FF10放唔落,FF6.5又好似細咗啲,記得聽人講過雙超低嘅好處,結果入咗2隻FF6.5,試下玩下雙十效應。

Youtube見到FF6.5隻單元好似好勁。
https://www.youtube.com/watch?v=LZVKq4KglQM

二月落單,五月到貨,因公事忙,改了兩次才確定到時間,到6月中才攞貨。

代理態度好好,服務專業,約好時間後,有專人同我開箱試機。

搬回家後,又到家事忙,放咗屋企成個月先開箱,其實到而家都未set好,不過都開心使用中。

Aria Audio 發表於 2020-9-8 13:29

AndersonYip@FB 發表於 2020-9-7 16:12
我冇舊機trade, 可享優惠價嗎?

舊低音沒限任何品牌/型號/好壞, 只需要是低音, 如不清楚可否作優惠用途, 歡迎拍照給我們, 電話:2324-9968,謝謝。

leungkimkan@G 發表於 2020-9-11 17:41

FF10會唔會返貨?

Aria Audio 發表於 2020-9-12 16:07

leungkimkan@G 發表於 2020-9-11 17:41
FF10會唔會返貨?

無貨啦, 暫時都未有消息!其他款式都賣得好快, 如果想要就快手啦{:1_258:} {:1_254:} {:1_351:}

chris16828 發表於 2020-11-2 20:57

想問FF12 , Trade in 優惠仲有冇?

Aria Audio 發表於 2020-11-3 10:15

chris16828 發表於 2020-11-2 20:57
想問FF12 , Trade in 優惠仲有冇?

你好, 仲有, 可以PM我留下聯絡電話或打黎2324-9968 麥小姐{:1_351:}

Pgm5022 發表於 2020-12-13 17:18

min me p63還有優惠嗎? 謝謝

Aria Audio 發表於 2020-12-21 13:43

Pgm5022 發表於 2020-12-13 17:18
min me p63還有優惠嗎? 謝謝

你好,仲有呀,詳情可以Whatsapp: 9380-2928或者直接致電2324-9968 麥小姐,謝謝{:12_790:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 低至半價! 美國大地震低音Trade-in優惠 2020

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。