RaycadChan@FB 發表於 2020-11-23 19:54

剛剛收貨 真係好正 得間就試機

keke323 發表於 2020-11-23 22:19

終於都收到喇 {:8_394:}

mmddss 發表於 2020-11-23 22:54

globex901 發表於 2020-11-22 23:05
其實套野好唔好睇?值唔值得買?

你當無腦爽片都可以一睇嘅
不過如果你係隻game嘅fans應該會睇到爆哂粗,1集爛過1集

呢個系列我覺得唔值得收碟,係netflix之類嘅streaming service睇過就算
不過喜好呢d野見人見智,你見呢度咁多師兄都有買就知

WongMo@G 發表於 2020-11-24 01:23

好後悔買x咗港版boxset
3個盒6隻碟 好hea{:1_336:}

WongMo@G 發表於 2020-11-24 01:24

好後悔入手港版4K box set
3個膠盒6隻碟 無美感可言 好he’s{:1_336:}

HazeChunG 發表於 2020-11-24 08:04

昨晚都收到貨 而家買仲平過訂既價錢
但係我個盒有個角爛左{:1_331:}

carreyjim 發表於 2020-11-24 11:52

WongMo@G 發表於 2020-11-24 01:24
好後悔入手港版4K box set
3個膠盒6隻碟 無美感可言 好he’s

放二手,再入美版

carreyjim 發表於 2020-11-24 11:56

比你哋訂哂又無貨{:1_328:}{:1_328:}

kkpysl 發表於 2020-11-24 14:07

早買早享受

kkpysl 發表於 2020-11-24 14:11

globex901 發表於 2020-11-22 23:05
其實套野好唔好睇?值唔值得買?

唔好睇,放返出去,都唔會損失好多,當租碟睇都抵
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8
查看完整版本: 生化危機4K UHD 全套(實物圖)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。