老五 發表於 2023-7-21 19:00

littlefat69 發表於 2023-7-21 17:22
係咪真係串流差好多呢???🤔🤔🤔

如果只係用soundbar應該唔會差好遠

C.F.Chung@FB 發表於 2023-7-21 21:27

littlefat69 發表於 2023-7-21 17:22
係咪真係串流差好多呢???🤔🤔🤔

如果用AV AMP 一定聽得出分別

littlefat69 發表於 2023-7-22 07:03

老五 發表於 2023-7-21 19:00
如果只係用soundbar應該唔會差好遠

咁我真係可以慳番🥲

littlefat69 發表於 2023-7-22 07:03

C.F.Chung@FB 發表於 2023-7-21 21:27
如果用AV AMP 一定聽得出分別

希望有朝一日我可以玩amp😉

rach 發表於 2023-8-7 04:19

80年代經典喜劇, 唔見左隻DVD, 好彩有ATV😄

rach 發表於 2023-8-11 10:19

當租都值😉

C.F.Chung@FB 發表於 2023-8-12 10:36

rach 發表於 2023-8-11 10:19
當租都值😉

十字 及 蘇豪 我之前$48 時買咗。而家更加平。正。{:1_326:}

C.F.Chung@FB 發表於 2023-9-14 19:16

每套$38。 好Q抵呀!

littlefat69 發表於 2023-9-14 19:33

C.F.Chung@FB 發表於 2023-9-14 19:16
每套$38。 好Q抵呀!

北族人我覺得麻麻地好睇!
另外嗰套我就未睇!
點都好多謝曬你提供資訊😊

老五 發表於 2023-9-14 20:09

littlefat69 發表於 2023-9-14 19:33
北族人我覺得麻麻地好睇!
另外嗰套我就未睇!
點都好多謝曬你提供資訊😊 ...

北族人我都覺得唔好睇,套獸獵我覺得ok,都有啲唔合理劇情,我唔想劇透你自己慢慢睇
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11
查看完整版本: 38蚊買 Apple TV 4K Dolby Vision Top Gun壯志凌雲

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。