阿定 發表於 2023-7-25 12:39

The Last of Us 【最後生還者】 第一季 港鐵開箱

雖然已經係HBO go睇了,但畫質實在慘不忍道,所以上星期五收到碟鋪電話【最後生還者】第一季港鐵到了貨,就乖乖落去比錢了。

4K畫面,有中字,有Atmos,美劇標準啦,其實HBO go無心係香港做就不如賣比其它串流平台做啦!

鐵盒跟四隻碟,無BD版跟

盒內有張紙仔話你知邊隻碟有邊幾集

littlefat69 發表於 2023-7-25 13:29

呢度好似好好睇喎😍

1080/24P 發表於 2024-2-8 15:54

買美版好定港版好呢?
D畫質得唔得?^_^

阿定 發表於 2024-2-8 17:19

1080/24P 發表於 2024-2-8 15:54
買美版好定港版好呢?
D畫質得唔得?^_^

之前得HBO Go有得睇,碟一定贏幾十條街啦!

官方答案當然係有行買行啦

realworld360 發表於 2024-2-10 13:55

買行

littlefat69 發表於 2024-2-10 18:25

唔知會唔會出第二季呢?

:o) 發表於 2024-2-17 15:57

如果係華納碟,通常所有地區版本都係高質

Jwong 發表於 2024-3-26 20:20

普遍評語都話呢套好好睇,見價錢平咗,所以買來睇睇,
頁: [1]
查看完整版本: The Last of Us 【最後生還者】 第一季 港鐵開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。