saltfish 發表於 2023-11-10 21:51

突發!APPLE TV雙十一大優惠!

回到未來三部曲 $88!
侏羅紀六部曲 $168!真係$168!
怪獸宇宙 $188!
第三代蜘蛛俠 三部曲$188!
仲有好多好多嘅選擇!
機會非常難得 咁平就可以買侏羅紀六部曲!
仲唔去掃貨?

wong1032003 發表於 2023-11-10 23:30

冇john wick系列{:6_125:}

see海 發表於 2023-11-11 01:14

等BF買碟好過,會下架嘅唔好太上心

littlefat69 發表於 2023-11-11 10:43

真係好抵👍🏻
可惜之前全部都買咗喇🥲

littlefat69 發表於 2023-11-11 10:44

see海 發表於 2023-11-11 01:14
等BF買碟好過,會下架嘅唔好太上心

真係冇嘢係永恆!
就算買碟遲啲可能都出8k🥲

老五 發表於 2023-11-11 13:37

岀8K又點,屋企部4K OLED未壞都唔會換8K

C.F.Chung@FB 發表於 2023-11-11 19:26

littlefat69 發表於 2023-11-11 10:43
真係好抵👍🏻
可惜之前全部都買咗喇🥲

我買咗 星空奇遇記 套裝。為起唔使$30套,真係勁抵。

saltfish 發表於 2023-11-11 22:19

C.F.Chung@FB 發表於 2023-11-11 19:26
我買咗 星空奇遇記 套裝。為起唔使$30套,真係勁抵。

我都買左侏羅紀😍😍

C.F.Chung@FB 發表於 2023-11-11 23:34

saltfish 發表於 2023-11-11 22:19
我都買左侏羅紀😍😍

我覺得侏羅紀 1,2,4,5 集都正

KinNg@G 發表於 2023-11-20 12:32

假如的係SAMSUNG TV既APPLE TV APP買左D電影.日後APPLE下架左, 我係咪就完全無機會再睇返?   定係要自己搵返曾經購買記錄既資料搵?
頁: [1] 2
查看完整版本: 突發!APPLE TV雙十一大優惠!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。