kingyan 發表於 2024-1-20 23:09

l06300204 發表於 2024-1-20 19:47
但咁睇相,又好似幾真,十五十六

好老實驚就真係唔好買, 玩具來姐, 買平左就是得啖笑, 冇謂玩得唔開心, 我當初買時已有心理準備佢是假貨

cheungyunwai 發表於 2024-1-20 23:09

BIRDSOUND 發表於 2024-1-20 17:56
沒呀,因為趕時間,返去開先發現.....
我估同批...換來無意思.....

點會冇意思呢?有保養就換到冇問題為止🫣

kingyan 發表於 2024-1-20 23:15

我想改標題 改成M&K 水貨集中討論

schulz 發表於 2024-1-20 23:17

cheungyunwai 發表於 2024-1-20 23:09
點會冇意思呢?有保養就換到冇問題為止🫣

哈哈

wahchan 發表於 2024-1-20 23:30

好呀

LeoChin@FB 發表於 2024-1-20 23:40

Gogogo

shiro 發表於 2024-1-20 23:49

諗唔掂,成個廳得梳化隔離擺得落當茶機, 但由amp去要行一個大圈,差不多要40尺😅 可能俾多少少用wireless 重方便。

kentamcm 發表於 2024-1-21 01:55

好呀...

wayne0503 發表於 2024-1-21 09:15

其實水貨真係唔緊要!由mk年代去到而家M&K都太多假野!呢個問題都嘈咗10幾年啦,的確價錢好吸引 如果係水貨我都會買 但係大陸太多呢啲彷制零部件包括音箱 單元 放大器都有得配比起幾年前嘅假貨彷真度更高 可能真係要好似版主咁要抱住買假野嘅心態去買會舒服啲

kingyan 發表於 2024-1-21 11:28

wayne0503 發表於 2024-1-21 09:15
其實水貨真係唔緊要!由mk年代去到而家M&K都太多假野!呢個問題都嘈咗10幾年啦,的確價錢好吸引 如果係水貨 ...

個箱做得唔差喎
頁: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25
查看完整版本: M&K 水貨集中討論

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。