kingyan 發表於 2024-2-5 19:37

呢期大熱 Magnetar UPD900

呢期大熱 Magnetar UPD900, 見小瑟大哥吹得佢咁威猛, 入番部玩吓先, 及比個讚沙田成人奶{:6_193:}

Foreverwest 發表於 2024-2-5 19:40

請問増強版多咗啲乜嘢?

ryan123 發表於 2024-2-5 19:46

上年我又喺成人奶買咗,好聲過Zappiti Signature!

cakecake 發表於 2024-2-5 19:48

我用緊UDP800,聽CD有驚喜
UDP900一定無入錯

kingyan 發表於 2024-2-5 19:54

Foreverwest 發表於 2024-2-5 19:40
請問増強版多咗啲乜嘢?

支援播放原盤檔案(只限增強版)

hangshun 發表於 2024-2-5 19:58

勁人近來你入得好密播

kingyan 發表於 2024-2-5 20:35

hangshun 發表於 2024-2-5 19:58
勁人近來你入得好密播

其實我冇乜買野炸 MK好平架炸, 平過換電話{:6_203:}

cth516 發表於 2024-2-5 20:53

勁人兄, 你部Zappiti Signature點算?

PepperFish@FB 發表於 2024-2-5 21:03

cth516 發表於 2024-2-5 20:53
勁人兄, 你部Zappiti Signature點算?

玩咗海報牆返唔到轉頭的🤭

wayne0503 發表於 2024-2-5 21:07

我岩岩都睇咗國仁介紹佢聽歌效果 不過精華係留言區😂 如果去AV奶入好似送電源線同HDMI線
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 呢期大熱 Magnetar UPD900

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。