iversonhui 發表於 2024-5-20 21:42

要成2萬,多謝晒

benchui@G 發表於 2024-5-20 22:01

第一代嘅出$14990,低音$5990。差唔多

FoxHey@FB 發表於 2024-5-22 21:08

LeoChin@FB 發表於 2024-4-20 18:44
冇問題吖,我用A9、都係得兩米多少少

係2邊冇位放😌屋企人屋企冇位 左邊頂住雪櫃右邊頂住條路
自己屋企左邊阻住廁所廚房出入右邊左住自己間房出入
真係頭痕最重要佢個深度唔知兩米o唔ok呢

LeoChin@FB 發表於 2024-5-22 21:31

FoxHey@FB 發表於 2024-5-22 21:08
係2邊冇位放😌屋企人屋企冇位 左邊頂住雪櫃右邊頂住條路
自己屋企左邊阻住廁所廚房出入右邊左住自己間房 ...

世上淨係得A9M2咩!?
有人送俾你!?

FoxHey@FB 發表於 2024-5-22 21:42

LeoChin@FB 發表於 2024-5-22 21:31
世上淨係得A9M2咩!?
有人送俾你!?

冇呀 就係因為咁考慮緊 q990c/d平好多

小瑟 發表於 2024-5-22 22:40

✨旗艦開箱!💥Sony BRAVIA Theatre Quad 家庭影院系統 | Dolby Atmos | dts:X | IMAX Enhanced 通吃!

Sony BRAVIA Theatre Quad 無線環繞家庭院系統可以話係 HT-A9 MK2 版本,亦都係用上四個無線喇叭組成,支援 Dolby Atmos 和 DTS:X音效,仲可以玩埋 IMAX Enhanced認證。另外自家 360 Spatial Sound Mapping、音場最佳化、AI 對白提升等功能都一應俱全,同 Sony BRAVIA 電視可說是無縫連接。小瑟今次試的是一組Theatre Quad,未有任何超低音之下,大家又想唔想知我點睇呢?

💃去片
https://youtu.be/XtK0ffAjVq4

{:1_345:}

小瑟 發表於 2024-5-22 23:15

極地雪 發表於 2024-5-17 19:58
香港個價成HKD$18999 ,
如我所料好離地~~~

呢個我都估佢唔到, 我做REVIEW時未知價的. 上次A9開14999, 今次18999真係頂左D~{:1_332:}

小瑟 發表於 2024-5-22 23:17

FoxHey@FB 發表於 2024-5-22 21:42
冇呀 就係因為咁考慮緊 q990c/d平好多

我都建議你玩BAR9+後置, 因為 QUAD同A9都唔岩你個DESIGN既聲學玩法!!
LEO兄係講得岩的~

同埋SONY TV都真係幾建議用返同廠, 用落開心好多~
好多野都就手好多的~

如果你買三叔TV我就叫你買Q990D勒~

LeoChin@FB 發表於 2024-5-22 23:21

小瑟 發表於 2024-5-22 23:15
呢個我都估佢唔到, 我做REVIEW時未知價的. 上次A9開14999, 今次18999真係頂左D~...

佢局啲客買埋隻超低音嚟撈貨嘛,跟A9M2一齊買、隻超低音計千六/七蚊咋

FoxHey@FB 發表於 2024-5-22 23:30

小瑟 發表於 2024-5-22 23:17
我都建議你玩BAR9+後置, 因為 QUAD同A9都唔岩你個DESIGN既聲學玩法!!
LEO兄係講得岩的~

唔係呀 我新果度用lg mini led 91 都係果句4個長方體冇位方 前面要放係路中心{:1_336:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: Sony 新家庭影院 A9M2

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。