dragonyam 發表於 2011-7-15 20:32

估唔到要咁貴{:6_192:}

Tomotoshi 發表於 2011-7-15 21:29

港版賣$245門口價,咁嘅價入美版(BD+DVD)好過,隻美版聲畫都超得但係港版係唔係一樣就唔知!!

kc80000 發表於 2011-7-16 00:51

又雷暴警告,喺屋企煲碟最穩陣 ~ {:6_211:}

laiho 發表於 2011-7-21 11:39

琴晚租咗黎睇~畫面一流!聲音方面我只聽DD粵語都覺得好掂
粵語配音生鬼自然,可算近期佳作!

dragonyam 發表於 2011-7-21 11:58

呢三隻都要買,不過幾貴吓,隻隻兩舊幾{:6_235:}

Jackyt 發表於 2011-7-21 12:02

馬拉高聲畫超得,
故事都 OK,
近期值得一看作品~

馬沙 發表於 2011-7-21 12:07

呢三隻都要買,不過幾貴吓,隻隻兩舊幾
dragonyam 發表於 2011-7-21 11:58 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

旺角價:175,199,268

dragonyam 發表於 2011-7-21 12:56

旺角價:175,199,268
馬沙 發表於 2011-7-21 12:07 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

Thanks C Hing...

law1987 發表於 2011-7-21 13:42

想買平D,請留意二手區。{:6_174:}

wopa1969 發表於 2011-7-21 17:45

睇咗la!港版blu-ray畫質好得{:1_264:}尤其D動物皮膚&毛髮質感嘩一流!我覺得暫時所有動畫中lee隻最正! 另外背景嘅天空、沙漠、公路亦超強超靚! 聲效最正係果幕空對地追逐戰;子彈亂飛再加埋經典交響樂配合!所以隻碟係貴小小(有戲院版和加長版收錄)我都覺得值!最後要彈小小嘅係有幾幕夜場境有D noise{:1_348:}報告完畢!
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: Rango【馬拉高】Blu-ray Disc

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。