雷因 發表於 2011-11-15 00:01

[團購電源線] CLIFF AUDIO POWER CORD (進入交收程序)

關於 Cliff Audio Power Cord, HiFi版 已經有相當多討論, 小弟亦都接觸到供應商, 磋商又磋商後卒之出到個靚價, 希望大家有意玩新玩具o既師兄滿意喇!!!

CLIFF AUDIO POWER CORD 美式頭/IEC尾 全成品

長度: 1.5M

PRICE : HK$1,800.00/pc

成團數: 10條

參考鏈結

團購認購方法:

1.) 先COPY以下之格式, 回覆新開之團購POST以示確認購買
你的網名:
認購項目: CLIFF AUDIO POWER CORD
認購數量:

2) 再COPY以下表格, 請一定要提供可聯絡電郵地址及電話號碼, EMAIL到 grouporder@post76.com
#截止回覆認購日期: 2011年11月22日星期二 23:59

主旨註明: [團購 CLIFF AUDIO POWER CORD] (確認認購聯絡方法)
你的網名:
聯絡電話:
EMAIL地址:
認購項目:CLIFF AUDIO POWER CORD
認購數量:

3) 截止認購之後就會在11月24日或之前, 以 EMAIL方式向團友提供入數戶口之資料
#截止銀行過數入數日期: 2011年11月28日星期一17:00

成功確認入數後, 會再以EMAIL方式提供正式取貨資料.
交收日期: 待定

edlsang 發表於 2011-11-15 00:39

條線未試 , 已被外表吸引!
十分討好 ! {:6_193:}

celtic 發表於 2011-11-15 00:46

回復 2# edlsang

but that carbon on the plug looks like sticker???

ropresident 發表於 2011-11-15 00:53

見師兄們講就講過,但係十分少人嘗試, 加上品牌唔大路, 我諗唔少師兄都唔會好似認購viablue電源線咁了

avlam 發表於 2011-11-15 00:55

見師兄們講就講過,但係十分少人嘗試, 加上品牌唔大路, 我諗唔少師兄都唔會好似認購viablue電源線咁了 ...
ropresident 發表於 2011-11-15 00:53 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

viablue之前都有師兄試過MA!!!{:6_188:}

ropresident 發表於 2011-11-15 01:34

回復 5# avlam

小弟只係想表達, 如可能借多少少比唔同師兄試用, 分享下唔同組合之下會有咩變化, 變相有多d資料參考之下, 小弟諗會更加幫到呢到咁多位師兄, 團購亦隨之既易成團, 免得浪費版主一遍苦心{:6_211:}

chakat 發表於 2011-11-15 01:45

回復avlam

小弟只係想表達, 如可能借多少少比唔同師兄試用, 分享下唔同組合之下會有咩變化, 變相有多d ...
ropresident 發表於 2011-11-15 01:34 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

讚同師兄所言,不竟成十八條魚。。。又未必有resale market。。。的確要看清楚,雖然很相信大師的評論,但始終要夾本身器材,所以想問下官方會否多提供D資料或其它評論,可供參考呢?

avlam 發表於 2011-11-15 01:54

回復avlam

小弟只係想表達, 如可能借多少少比唔同師兄試用, 分享下唔同組合之下會有咩變化, 變相有多d ...
ropresident 發表於 2011-11-15 01:34 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

有機會嘅話我都好想試吓!

joejoekyo 發表於 2011-11-15 02:23

網名: joejoekyo
認購項目: CLIFF AUDIO POWER CORD
認購數量: 1

terryc 發表於 2011-11-15 06:51

有機會嘅話我都好想試吓!
avlam 發表於 2011-11-15 01:54 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

有機會嘅話我都好想試吓 X2{:6_190:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: [團購電源線] CLIFF AUDIO POWER CORD (進入交收程序)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。