nippon 發表於 2024-5-7 21:34

電視裝機師傅帶埋cam拍自己開箱同裝機。

電視裝機師傅帶埋cam拍自己開箱同裝機。我自己遇過這種師傅。大家有無遇見過。

mksoundhk 發表於 2024-5-8 12:40

好事呀
費事坳數

AskaLung@FB 發表於 2024-5-8 12:49

咁都要整個投票?

nippon 發表於 2024-5-8 14:36

AskaLung@FB 發表於 2024-5-8 12:49
咁都要整個投票?

你入坑黑膠都開post,唔通我又話你做乜咁都要整個post咩。真係令人費解。唔知係咪得罪師兄,開個post要諮詢你才可。要啱你心水才開得,全世界圍住師兄轉,討論區唔可以開post。

AskaLung@FB 發表於 2024-5-8 14:59

nippon 發表於 2024-5-8 14:36
你入坑黑膠都開post,唔通我又話你做乜咁都要整個post咩。真係令人費解。唔知係咪得罪師兄,開個post要諮 ...

咁開post其實冇乜所謂嘅
咁咪淨係講吓帶埋cam上嚟,係咪而家正常嘅做法咪得囉?,唔使票㗎?仲要每個吋數去投票,我開黑膠post我都冇開過投票post,

C-46 發表於 2024-5-8 15:07

係喎,真係都幾有趣
其實可以就咁問吓有冇其他師兄,而家買電視都係咁
唔使搞到要投票咁誇張,仲要用每個電視機嘅吋數黎分😅

nippon 發表於 2024-5-8 15:08

AskaLung@FB 發表於 2024-5-8 14:59
咁開post其實冇乜所謂嘅
咁咪淨係講吓帶埋cam上嚟,係咪而家正常嘅做法咪得囉?,唔使票㗎?仲要每個吋數去 ...

果然以師兄思維,要問過你,得你同意,要同你心靈相通,知道師兄邊d選項用得問得,先可以開自己心中個post!你喜歡咪投票,唔喜歡可以唔駛理我呢個post!你不感興趣用此方式。,但有别的師兄會覺得有用或感興趣咪可選擇投票。大家選擇唔同方式出post,唔明對你有乜影響。

AskaLung@FB 發表於 2024-5-8 15:34

C-46 發表於 2024-5-8 15:07
係喎,真係都幾有趣
其實可以就咁問吓有冇其他師兄,而家買電視都係咁
唔使搞到要投票咁誇張,仲要用每個電 ...

好彩師兄,你有發聲
唔係真係俾人以為我真係針對佢😓

LeoChin@FB 發表於 2024-5-8 17:19

路過搭咀,樓主仲冇講自己部電視幾大🤣

Ed.YEUNG 發表於 2024-5-9 13:29

唔同地方有唔同作業方式。

有D唔會拍低作業證據,有D會拍整個安裝過程,有D就拍安裝後嘅結果。
第一方式如果過程中有麽過失,通常會引起買家與賣家嘅爭拗。
第二方式相對比較有"交代",由頭到尾都有記錄。如果記錄到屏幕有麽出廠缺陷,賣家就無得反駁,自動提議另排時間換新機。
新加坡係屬於最后嘅,主要係影低安裝之後,屏幕或其它部件有無因爲運送過程或出廠缺陷。若有,就自動提議另排時間換新機。若無,保固期就喺安裝後應唔同廠商規定一至七日内生效。
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 電視裝機師傅帶埋cam拍自己開箱同裝機。

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。