設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: oldappletree

[合併式擴音機] 淘寳合併機贏 Creek 100A

鑽石玩家

最頂唔順有啲師兄以為自己用過或用緊名廠貴價廠機便以為高人一等,已經知道咩叫Hi-Fi,咩叫靚聲,視平價機或用一般器材的師兄如無物,暗寸人坐井觀天如井底之蛙,其實這類所謂有錢發燒友好大部分衹是在炫耀家當而矣,以為貴機便一定出靚聲,平嘢一定出雞聲,不知道匹配的重要性,擺位的重要性,環境的重要性,調較的重要性,衹知貴便是好,真係無知到極點............

評分

參與人數 4威望 +96 金錢 +96 收起 理由
BennyFok@FB + 1 + 1 絕對認同
sunboy + 80 + 80 絕對認同
tamsaiming2003 + 10 + 10 絕對認同
kelvinsin + 5 + 5 絕對認同

查看全部評分

鉑金玩家

ericeric 發表於 2017-3-18 17:59
最頂唔順有啲師兄以為自己用過或用緊名廠貴價廠機便以為高人一等,已經知道咩叫Hi-Fi,咩叫靚聲,視平價機 ...

邊個POST有人自以為高人一等?
我剩係見到一班玻璃心由自卑(無啦啦話人高人一等,原因係自己一直都覺得自己低人一等)慢慢變成自大,都唔係討論既。

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
kl122002 + 10 + 10 絕對認同
kakui + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

ericeric 發表於 2017-3-18 17:59
最頂唔順有啲師兄以為自己用過或用緊名廠貴價廠機便以為高人一等,已經知道咩叫Hi-Fi,咩叫靚聲,視平價機 ...

Good point............

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
ericeric + 10 + 10 Thanks for support

查看全部評分

銀級玩家

偉良服務好差, 如果你退貨

專業玩家

AMP 好重,運費幾錢
淘寶機冇監管,最驚玩到火燭

銀級玩家

老實講啦樓上果位  人云亦云真系好無知  系啊有咁多火燭啊  樓主死左未先?
大把野都系大陸做大陸代工  
btw有安全問題 一早停產啦

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
ericeric + 10 + 10 用家心得

查看全部評分

星級玩家

大家唔使甘火,大陸咩嘢都有監管㗎,不過给錢就,,,除非樂天啦!

銀級玩家

可惜有滴人仲系对大陆嘢有偏见,玻璃心兼带崇洋的心态

星級玩家

讲到崇洋,个个都有㗎。整个亚洲都係,包括东洋都崇西洋㗎。

銀級玩家

Dong 發表於 2017-3-15 13:20
这部淘宝機性价比非常高,看看2,3万的英国機之内部材料。真是下不了手,那不是在買擴音機,只是買个牌子, ...

恭喜買到又平又正野, 好過D買个牌子懶有錢既人