設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Cheong448

[流行曲] 有要搶又有嘢炒 胡琳 第二張英文專輯《Me and You》

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

窮小子 發表於 2017-5-25 12:28
## 敢問 C兄   小子 都夠 ( 入門資格 ) 講下掛。。。 hehe

點講呢唔及你富裕,我小弟慚愧

捉蟲
點解無咗演唱會版

點解無咗胡琳金碟附牛油紙那專輯

你叫我買張....倒不如你送我幾張聆聽

做人說話不要太刻薄,因為待人刻薄,最後自己的福氣一定''薄''!
一個有''口德''的人,一定有''福''!

壞事勸人休莫作。舉頭三尺有神明。善惡到頭終有報。只爭來早與來遲。

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

窮小子 發表於 2017-5-25 13:13
C兄 好  

## 支持 小琳 ~ 大戰 ( 在所難免 )   hehe

老闆,小心另一伴發惡.......家中一劫

下星期膠劇蘭花刧

做人說話不要太刻薄,因為待人刻薄,最後自己的福氣一定''薄''!

壞事勸人休莫作。舉頭三尺有神明。善惡到頭終有報。只爭來早與來遲。

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

manid903 發表於 2017-5-25 13:06
看來大戰一觸即發, 你show 3 條K, 我show 4 條Q  買定花生,死忍等膠, 但我諗 ...

師兄

又話等膠,咁快失陷 買張頂癮

嗰價位.....留給國內同胞買[貴價碟高質量....大熱賣] 賺人仔

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Cheong448 發表於 2017-5-25 10:09
你留番啖氣,為踏而踏人哋借題發揮,你點解釋都無用

你講得好口響 唔該包膠

凡事分吓莊閒,我宜家打緊你工咩?點解要同你出報告?

我亦吾係幫唱片公司打工,所以你噏乜劣評我都吾會放上心。

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
sunboy + 50 + 50

查看全部評分

千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

Cheong448 發表於 2017-5-26 08:43
點講呢 身價唔及你富裕,我小弟慚愧

捉蟲

01. 公司仔地方細~貨底得咁DD ( 臨時影相即興 )

02. 已 rip 咭仔 ( 平版睇 )

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 3威望 +75 金錢 +75 收起 理由
Cheong448 + 5 + 5 留碟作乜?怕老闆娘搜捕
dc903 + 20 + 20 日日有琳妹睇 nice

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

yuppi 發表於 2017-5-26 10:31
凡事分吓莊閒,我宜家打緊你工咩?點解要同你出報告?

我亦吾係幫唱片公司打工,所以你噏乜劣評我都吾會 ...

劣評.....何指我有,你都喺有 每人都有

師兄
你口講唔放上心。其實心裡介意緊
咁你介意俾人閒話囉 凡事咪太認真

乜帖中有分莊閒[此網禁賭博]---[本人厭價錢貴唔買]
少少懷疑你有沒有買?帖子中師兄都出手 出報告---有圖

如師兄出報告......抵贊
有圖有真相

黑鑽玩家

對我嚟講, 一隻好的唱片貴幾草, 去骨場比tips locker 仔都唔止啦,錢唔係我考慮因素
因為我都吹咗幾版, 若果重未買,我驚比你寸我沒圖沒真相, 禁我發聲呀  所以我都比一個weekend 你, 一人買一隻show 出來, 如果唔係...你將來都會比其他c hing 標籤你係<76吹神>了

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
Cheong448 + 10 + 10 已經[本人厭價錢貴....唔買]
窮小子 + 20 + 20 絕對認同~C兄好(態度正確)正呀!.

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

Cheong448 發表於 2017-5-26 08:16
小子 富貴大老闆 早晨

被你激死 話咗唔買[專輯碟價錢有微言],買咗被人說閒話{:8_384: ...

## 買咗被人説閒話   5明 ??

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

manid903 發表於 2017-5-26 13:14
對我嚟講, 一隻好的唱片貴幾草, 去骨場比tips locker 仔都唔止啦,錢唔係我考慮因素  ...

點敢會得罪你,吹水之中''人中臣'' 你再又誤會....是針對果條友[他得罪其他人]

係我考慮因素之中  ...費時被家人在家庭開壇審判

你又玩我......咁大個仔未嚐試過 去骨場比tips locker 仔 [網上捐款真嚐試過]

再三呼籲----本人厭價呢價錢貴....唔買[怕唱片公司下次遊花園]

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

窮小子 發表於 2017-5-26 13:35
## 買咗被人説閒話   5明 ??

細佬,被激死我
之前那句 是什麼

唔買被人彈 買咗被人説閒話   

明明唔買 之後靜雞雞上倉