設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[美版] 非常盗2 【Now You See Me 2】三層幻變紙套 (實物圖)

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

成日話幻變,其實只係立體。今次美版名副其實幻變紙套,而且罕有地造三層。
上次造多過兩層,唔計年初的《the walk》和《San Andreas大地震》,好似要數到 2012 年加版 《The Woman in Black》。
(有錯請各位指正)

Specifications:

Aspect Ratio : 2.39:1
Language : English Dolby Atmos
Subtitles : English

第1層,齊人 (雖然唔明白 Dave Franco 咩料咁堅可以企中間位)

第2層,飛啤牌

第3層,唔見人

單BD+DVD (locked A)

其實 NYSM2 碟面設計,跟第1集紙套封面設計很consistent。續集藍色調外套,竟然又跟第一集的淨色碟面相乎。很搞鬼!

影評毀譽參半,我是偏正面的。
音效未認真試,雖然美版英字,但個靚套已贏盡港版。

評分

參與人數 10威望 +150 金錢 +150 收起 理由
legoholic + 10 + 10
Logan + 10 + 10
Nolan + 50 + 50
堅持一夫一妻制 + 10 + 10
jack331 + 10 + 10 精彩報告
player + 10 + 10
pbtour4il + 10 + 10 精彩報告
bellyjerry + 10 + 10 精彩報告
SonSon + 20 + 20
jason1969 + 10 + 10

查看全部評分

NO WOMEN, NO KIDS.
That's the rules.

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

GOOD....

如果我買就只為左個幻變封面ONLY...HAHA

7萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

我訂咗港版星期五攞

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

雖然都會睇, 但續集好似伏多D

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

SonSon 發表於 2016-9-7 15:52
雖然都會睇, 但續集好似伏多D

係伏到爆炸....

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

Hon 發表於 2016-9-7 15:59
係伏到爆炸....

你咁講會好一再打擊我睇既意慾

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

SonSon 發表於 2016-9-7 16:02
你咁講會好一再打擊我睇既意慾

我認為好睇。給你一點信心。

享受魔術,享受短暫被騙的感覺。

評分

參與人數 3威望 +70 金錢 +70 收起 理由

查看全部評分

禁止發言

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章

鑽石玩家

HD2 發表於 2016-9-7 19:37
師兄,你咁講係買左隻碟有被騙嘅感覺?定享受隻碟入邊嘅魔術表演被騙嘅感覺?

因為我都想買呢套,但又唔 ...

噢,係我講得唔清楚。

NYSM2影評毀譽參半,其中負評的理據,均基於「啲魔術太流,被我一眼看穿」或「啲魔術太誇張,根本就解釋唔到」。

無論前者定後者,我嘅回應都係「睇魔術,就唔好太計較。享受短暫被騙的時光!此乃魔術的原意。」

評分

參與人數 7威望 +120 金錢 +120 收起 理由
jack331 + 10 + 10
SonSon + 20 + 20
player + 10 + 10
HD2 + 10 + 10 用家心得

查看全部評分

禁止發言

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章