設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[討論] 屯門又少一間好碟舖啦....

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

市中心精美唔做了,做到23日...我幫襯左佢10年都有,打個電話留咩碟都留到...有新碟又會打來問要唔要,服務好好,碟比cd warehxxse 平,以後可能要幫襯大眾了

重有佢宜家全部碟9折,可以去睇下
SONY 4K 55X9400E (IP2 Platinum)
PIONEER LX-701 (JPS)
OPPO 203 (nanotec 306)
A500/PS4 Pro/Switch
FS:KEF Q700 CS:KEF Q200C
SR:KEF Q800DS FH:KEF 3001SE
SUB:Velodyne Spl-1000Ultra

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

很遺憾。

小弟尤其麻麻地cdw,因為所有碟都正面放,要落手要逐隻揀。

H_V及其他碟舖所有碟都打側放,用眼睇已經搵到。
NO WOMEN, NO KIDS.
That's the rules.

銀級玩家

雖然唔太鐘意佢地D店員……成日住人
但去親市中心都會入去貢下!
可惜可惜……

星級玩家

base-ck 發表於 2016-10-15 02:10
雖然唔太鐘意佢地D店員……成日住人
但去親市中心都會入去貢下!
可惜可惜……

係囉,有個阿叔店員,我入去睇10分鐘,佢起碼回來昅咗我十幾二十次,已經當咗我係賊,準備要偷佢d嘢一樣。所以對間嘢感覺麻麻...

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Oh , 可能我幫襯開..所以我又唔覺
SONY 4K 55X9400E (IP2 Platinum)
PIONEER LX-701 (JPS)
OPPO 203 (nanotec 306)
A500/PS4 Pro/Switch
FS:KEF Q700 CS:KEF Q200C
SR:KEF Q800DS FH:KEF 3001SE
SUB:Velodyne Spl-1000Ultra

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章

可惜每星期放假都去睇/買碟,睇黎下一次放假係最後一次去尋寶
TV :SONY A1 65
投影機:BENQ W5700
AV amp:DENON AVC-A1H
BDP:OPPO-205
F:JBL  ARRAY 1400 C:ARRAY 880 SR:8320
TM:CONTROL X
SW: Velodyne DD12+
2CH AMP:Mcintosh MA 6700
DAC/CD :Mcintosh D150

星級玩家

天蠍座 發表於 2016-10-15 03:35
係囉,有個阿叔店員,我入去睇10分鐘,佢起碼回來昅咗我十幾二十次,已經當咗我係賊,準備要偷佢d嘢一樣 ...

哈哈~其實小弟都係做門市~當一間店每年既盤虧係十幾萬既時候,D店員唔想睇都要睇實D架喇~^^"

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
jc2ssych + 10 + 10

查看全部評分

星級玩家

噬月 發表於 2016-10-15 22:39
哈哈~其實小弟都係做門市~當一間店每年既盤虧係十幾萬既時候,D店員唔想睇都要睇實D架喇~^^" ...

俾人偷到蝕十幾萬? 你講笑咋?

其實時代進步,裝多幾部cctv,用鏡頭去監察一樣得,成本又唔係高。至少唔會令到d正常客人有Hard feeling先,問心,到你自己去其他鋪頭睇嘢,d 店員牛咁眼昅實你,你都唔自在啦,冇就假嘅。

再唔係咪同地庫咁,放d咭盒出嚟。不過你都係打份工,唔係腦細,腦細唔去諗都冇計,你地都冇計。

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

這間店其實價錢可以接受,間中也會幫襯,不用經常出市區,現在關了比較可惜
(Post76 Android 手機版送出)