設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

☆美國Screen Innovations「高級優質投影幕 - 分享及討論」

讚助版主

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

雅詠音響新代理產品 - 美國Screen Innovations 高科技優質投影屏幕

SI Screens Twitter
品牌故事~選擇SI的理由

美國太空總署NASA於太空中使用,太空第一塊投影幕
就係佢Screen Innovations啦!

而最新型號 “Transformer”,可能係地球上唯一可吾用Masking而改變屏幕比例嘅先進產品  
~按我看影片~

Transformer is here. Turn up the volume!
http://www.screeninnovations.com/transformer

另外更推出便携式 "Solo"投影幕!
帶出街又得,係屋企用完,老婆返黎之前收返埋都仲得

由最基本的框架幕,電幕,到高科技ZERO-G或Transformer,無論用料,大小都可依用家喜好,
相信一定會搵到心目中完美既投影幕,唔簡佢簡邊個?

有興趣歡迎打黎2324-9968 麥小姐

讚助版主

美國 Screen Innovations 旗艦 Black Diamond 投影幕有自家創新技術,擁有扺抗85%環境光嘅能力,
從此不用全黑環境就有超靚影像,有興趣可致電 2324-9968 梁先生查詢

入門級由幾千蚊起,視乎物料和幕大小,有電動同梗幕選擇

讚助版主

最近收到好多 Screen Innovations Solo幕嘅查詢!
屋企無拉線?吾想裝修?當然無問題!而且用完可收起,岩曬香港生活環境。
充一次電已足夠上落數百次,夠曬方便!
約三五知己睇波,同屋企人居家旅行都可用到,顏色仲有多種可以選擇。
立即了解更多,可到以下網址:
https://www.screeninnovations.com/screen/solo-pro/
歡迎致電查詢:2324-9968 麥小姐或電郵:yui@aria-audio.com

讚助版主

優惠後已有好幾條幕送達給客人!!
剛剛新鮮到港,166"吋真係連貨Lift都入唔到
所以已經即時送達客人手上即日安裝了~

優惠期就快到啦!大家想換幕就快手啦

讚助版主

Screen Innovations 小活動:

美國“Screen Innovations” Slate 1.2 “抗環境光” 幕料展示

包括燈光直射下效果及暗黑下效果展示。

讚助版主

日日生活都咁怱忙,難得係屋企就會想有時間享受下
熒幕已經成為我地生活一部分。
時下對手機都咁有要求,又點可以對屋企日睇夜睇既大畫面無要求呢?

SI BD1.4.jpg 100"吋 Black Diamond 1.4
抗環境光達85%
Resolution 8K
仲要係超幼邊+自選色框
*現場圖片會受手機相機因素影響

SI BD1.4_2.jpg
仲包基本安裝同訂購前視察
多謝客人選擇我地服務

專業玩家

請問zero egde pro black 1.4 150吋幾錢?

讚助版主

TungSit@G 發表於 2020-1-23 22:03
請問zero egde pro black 1.4 150吋幾錢?

你好, 謝謝查詢。以上款式超幼邊固定幕會因應邊的可選粗幼/顏色, 布幕物料等而價錢上有變化,而物料如果到150" 因物料不能選擇Black Diamond 1.4, 以下報價會是Black Diamond XL (Gain1.2 8k)。
SI Zero Edge Pro Series 150" 16:9 Ratio 約$76,000 , 包括送一次訂購前專人上門睇位服務

SI一般普通幕價錢由大約2萬起, 如需更多詳細資料歡迎PM, 會於營業時間內盡快回覆, 謝謝。