設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Ken704

[活動] 【港樂x張敬軒交響音樂會】藍光首播討論 + 獨家專訪 (影片)

新仔玩家

回復 70# KITYING0307

我尋晚太緊張啦,無影到合照添,不過簽名既時候依稀記得攝影師哥哥有響房裡面,吾知有無側拍相呢,我系尋晚企響後面既大大大大大大大肥妹丫。

新仔玩家

由軒仔出道開始已經好LIKE佢  《My Way》《斷點》《Hurt So Bad》《笑忘書》《酷愛》《他的故事》《櫻花樹下》《相對論》《Yes & No》《Deadline》全部專輯都買齊 今後一定繼續支持佢 加油!!

鉑金玩家

its true!!!
平時真係冇咁著數:-P

橙紅色衫個個攝影師哥哥超級好人
尋晚半夜將我同軒仔既相sd左俾我喇: ...
KITYING0307 發表於 2012-1-13 13:41

攝影哥哥已經send左相啦~我未有啊~如果攝影哥哥得閒可唔可以send埋比我啊~我係著住黑色毛毛褸綠色褲個個男仔啊     

thanks!!!!

行動組特工

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

放心 ... 今晚大會主攝影係 76 攝影版其中一位明星版友 ,你睇下佢從前既功課就唔會擔心 ...

...
wil-wil 發表於 2012-1-13 00:38

哇wil兄你禁大整蠱翻我舊帳, 我好大壓力嫁喎~

行動組特工

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

its true!!!
平時真係冇咁著數:-P

橙紅色衫個個攝影師哥哥超級好人
尋晚半夜將我同軒仔既相sd左俾我喇: ...
KITYING0307 發表於 2012-1-13 13:41

四眼妹妹, 你太客氣喇~

行動組特工

回復  KITYING0307

我尋晚太緊張啦,無影到合照添,不過簽名既時候依稀記得攝影師哥哥有響房裡面, ...
careychan 發表於 2012-1-13 15:06

緊張得滯冇影合照o既版友放心, 冇正面合照都有側面簽緊名o既相, 放心放心~

行動組特工

攝影哥哥已經send左相啦~我未有啊~如果攝影哥哥得閒可唔可以send埋比我啊~我係著住黑色毛毛褸綠色褲個個 ...
wewa1001 發表於 2012-1-13 16:53

放心放心, 我會同管理員安排點樣派番D相比你地嫁喇~

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
Ken704 + 10 + 10

查看全部評分

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 77# ahnel

Thank you ahnel兄!! 十分期待~

行動組特工

首先多謝瑟哥o既邀請,有幸可以參與今次o既活動。
印象中軒仔都係斯斯文文果類,見到真身比想像中更加斯文同有禮貌。話說大家未入黎簽名果陣,工作人員就叫軒仔不如坐底簽啦,佢二話不說就拒絕左,因為佢話坐響度簽好似好冇禮貌。可以睇得出佢不止冇架子,仲好有禮貌。其實之前都響其他媒體聽過佢做歌手之前係響錄音室度做,所以對於佢有豐富o既影音知識係一D都唔出奇。但係佢對於音樂o既一份熱誠,實在令我好欣賞。又話說佢簽名果陣佢不嫌其煩錦提醒版友們唔好簽名響碟面上面因為會影響隻碟。好多歌手話之你攞隻碟番去唔聽丫,總之就買左隻碟啦。但係軒仔一定唔係錦諗,佢真係好想你地認真去聽佢o既碟,哩一點又係令我好欣賞,佢真係一個好有誠意o既歌手。所以都唔難想像佢對於今次隻Bluray所花o既心機,試問一個有誠意又有錄音室經驗o既歌手對於自己出o既Bluray又點會冇要求丫,所以隻碟o既素質一定係唔駛懷疑~

評分

參與人數 3威望 +28 金錢 +20 收起 理由
阿正 + 8
wil-wil + 10 + 10
Ken704 + 10 + 10

查看全部評分

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

放心放心, 我會同管理員安排點樣派番D相比你地嫁喇~
ahnel 發表於 2012-1-13 17:51

Thank you! Nel哥