設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: maner394

[認可私團] (完)平價MK頭(遲來的MK頭內部相 P10)

關閉 [複製鏈接]

進階玩家

有得傾就惦!
等我計計數,轉頭落柯打.
我都住粉嶺,如果pokingrun兄信得我過,我可以幫手攞埋.
245141525 發表於 2009-3-12 18:14

245141525兄:
好啊,麻煩你先代取,唔該晒.

火機兄:
confirmed,點過數?
題外話,個RS有冇d高質既8字頭同IEC頭?

進階玩家

火機兄, please check PM, many thanks.

專業玩家

火機                 5隻
即食麵             5隻
aegysd          3隻
XPR               3隻
shuttle           5隻
matthew        3隻
Eclipse           5隻
君子協定          5隻
daken            3隻
pokingrun    5隻 (但有待confirm)
245141525      3隻
kingking         2隻

Can pay before buy. Thanks.

火機兄, pls check pm for my contact. Thanks.

進階玩家

火機兄Pls check PM Thanks!

高級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

74# 君子協定

火機兄Pls check PM Thanks!
小弟想訂7隻
tks a lot !

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

pokingrun    5隻
245141525      3隻
kingking         2隻
chingki123      7隻
qv_op            5隻
Jay148       3隻
SOOS         3隻
wil-wil        5隻 (因不在港, 我幫佢出左先...)

4個字, .....群情洶湧... 暫時70隻, 由於大家太熱衷了, 睇怕要收左錢我先可以去訂 (因為無錢...哈),  大家有乜意見, 我得渣打同中銀 (無匯豐, 唔好問我...哈), 我plan 睇埋今日仲有無師兄要落order, 無既話我盡量星期六計好條數,  pm 俾大家個account number 入數, 預星期一及星期二為入數日, 入左數pm 俾我, 大家keep 番入數紙到時取貨, 我星期三落order, 我估最快星期四晚有得取貨....

進階玩家

火機兄:

冇問題,中銀啱我!!

黃金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

poki ...
火機 發表於 13-3-2009 10:05
辛苦晒!

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

題外話, 有無師兄可以俾d 意見, 我想換電線, 但唔知買乜

AMP: Onkyo 705
Subw: JB Lab Core2

可唔可以話我知買乜好, 唔好太貴啦. thanks

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

wow~~~ 真係群情洶湧呀!!! 辛苦哂火機兄~~~

不過咁樣, 大家想係POST76私攪團購其實唔係問題, 不過因為始終同錢銀有關, 如果有一天出左咩事既時候點算呢??
POST76可以要負責任架, 所以, 麻煩攪團購既兄弟先同我地版主們或管理員打個招呼先, 等我地了解左件事有冇問題先,
咁就大家都玩得開心同放心啦!!!

我會同火機兄囉小小資料當個 REFERENCE先, 希望大家唔好介意. 因為依家成70隻, 都成 2千幾3千蚊野, 我問過朋友如果呢個數額出左事既時候, 要負責起上黎都好大鑊.

所以如果大家下次想要攪團購, 希望先同小弟或其他版主商量左先, 等我地了解左冇問題再攪啦!!
MANY THX大家!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.