設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: tsoikinyip

[PS3] 第二屆 post76 格蘭披治大賽 (已終止)

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章

各位今晚 Super GT 大戰啦喂

進階玩家

回覆: 第二屆 post76 格蘭披治大賽 (開始招募)

真要turn up下架SC430.起圍加速好慢下.同你地tubro差好遠

發送自我的 Nexus One 大板凳

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章

Viper 個勢好強 wor~~~~~~~~~

GTR Team 加油
eggcake92 發表於 2012-5-8 17:37

係兩大高手缺席下,我攞咗第一次分站冠軍 GTR Team add oil.........

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
RiceR9 + 10

查看全部評分

深夜影院2020
TV   - Pan記 65HZ1000
HP  - Sennheiser RS 175
MP - 魅視 M9702 V3+

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章

真要turn up下架SC430.起圍加速好慢下.同你地tubro差好遠

發送自我的 Nexus One 大板凳 ...
Pakhouse 發表於 2012-5-13 10:36

應該都唔會差好遠喎 我地試過na同turbo時間出入唔大,ching你可以試下由波箱入手,set大d個尾牙,一,二,三,四波set緊密少少,咁可能會有改善

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 193# bearbear1314

我盡晒力啦{:9_418:}
但太令人失望

不過我睇番d片段, 有好多位我走左去收慢
所以每個圈都慢幾秒

進階玩家

回復 195# RiceR9

你都唔慢, 睇返時間.你最快都1"07.xx.
我只得1"08.xx. 同其他師兄慢成五秒有多.
唔是好明點解可以快咁多....
AV Amp : Pioneer LX-82
FS : QUAD 22l2
C  : QUAD 2L CENTRE
SR : CELESTION E1
SW: Velodyne SPL-1000 Ultra
BD : OPPO - 83

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章

回復  bearbear1314

我盡晒力啦
但太令人失望

不過我睇番d片段, 有好多位我走左去 ...
RiceR9 發表於 2012-5-14 14:23

所以要操多d,務求操到咪埋眼都識行條路

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  RiceR9

你都唔慢, 睇返時間.你最快都1"07.xx.
我只得1"08.xx. 同其他師兄慢成五秒有多.
唔是好明 ...
Pakhouse 發表於 2012-5-14 14:41

但我整體都係好慢
主要係起步後果個大灣...佢地行14x-15x km,
我就行12x-14x km
仲有終點前既s灣..出灣比較慢....果度真係要練下

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

所以要操多d,務求操到咪埋眼都識行條路
tsoikinyip 發表於 2012-5-14 14:45

我又真係好少練車....
都係開跑果日前一晚練左一陣

進階玩家

不過,有點唔明.有些灣各師兄可以收少或唔收都過到.
但我唔收就入唔到.在加上加速慢....所以...
AV Amp : Pioneer LX-82
FS : QUAD 22l2
C  : QUAD 2L CENTRE
SR : CELESTION E1
SW: Velodyne SPL-1000 Ultra
BD : OPPO - 83