設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: sutter

[討論] 入左幾隻BD(台灣一個鐘收穫)

黑鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

弓喜 Sutter 兄儲齊德版Premium Collection....Premium.我只係訂左Matrix 同 Darkknight..
試下靚唔靚先, 隻 Seven 有冇中字
留番少少彈藥入3月尾d 加鐵 ...   

隻Wolf Dance  好似lock B , 另外隻迷幻有中字...呢隻有d意外
比較失望隻Wall Street冇中字.....似乎德版steelbook 如果平過20歐羅都冇內圖

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

3種書係德版digibook,德版mediabook同埋鐵盒steelbook

新premium collection三本及終於有貨既seven
enter  ...
sutter 發表於 2011-3-8 00:30

你果D premium collection, 我覺得Compasss, begins, dark knight, rambo, troja, AI, seven同matrix都好靚 , 不過好多都有其他版就唔要咁多啦, 另外與狼共舞我都驚出事, 我果D明天出貨, 希望無事啦!!
退燒了

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

隻Wolf Dance  好似lock B , 另外隻迷幻有中字...呢隻有d意外
比較失望隻Wall Street冇中字.....似乎德版steelbook 如果平過20歐羅都冇內圖
小龍 發表於 2011-3-8 16:38

德版與狼共舞係假鎖B

黃金玩家

容祖兒週末先睇,入左呢隻先醒起上一隻一路等減價等到而家都未入
香港演唱會個價真係硬淨...
西風烈一心只係想睇吳鎮宇
伴我同行(stand by me)好睇,同時間出左無語問蒼天(awakenings)都好想入,可惜封面太樣衰太老翻入唔落手,等下其他國家版本先決定...

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
Collection + 5

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復 564# sutter

對你呢個post真係又愛又恨

高級玩家

容祖兒週末先睇,入左呢隻先醒起上一隻一路等減價等到而家都未入
香港演唱會個價真係硬淨...
西風烈一心只係 ...
sutter 發表於 2011-3-11 00:57

Stand By Me 係好戲!! 唔經唔覺已經25年.....

黑鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

3種書係德版digibook,德版mediabook同埋鐵盒steelbook

新premium collection三本及終於有貨既seven
enter  ...
sutter 發表於 2011-3-8 00:30

Sutter Ching...有中字嘅 Premium collection 係唔係只有Darkknight, Seven, Blade runner, I am legend, Gran Torino,
  BC 10,000, Beowolf, Matrix 等7隻, 其他冇, thanks

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

容祖兒 = 艾辛?
sutter = 林柏特?

黃金玩家

美版
skyline大家點插都好,我都想睇下.我預左燃燒我兩小時的生命去睇呢套戲!
the bible美版有隱藏中字,對於有港版厭惡症既人士就好合適.呢隻似世界大同版
黑天鵝睇trailer勁粗微粒,blu-ray聽聞一樣,唔通係特登既?

墨攻美版要黎比較下港版
奇幻兵團大家講到咁正,唔等減價就入睇下係唔係真係咁正
殺手代父雖然叫左舖頭訂,但3月中都未有貨,新版3月尾出,好大機會返唔到digipack版lu
呢隻碟第一版韓國去貨去到好快,見ebay仲有價錢可接受就訂返來,之前九隻都係digipack版,冇奶油到呢隻miss架
有時間就拎埋隻美版出黎比較
日版the longest day雙碟有中字,就出單碟冇紙套新版所以入左先
台被fate/stay night包裝當然冇日版咁正但相比港版已經係誠意十足!

s.h.e演唱會,都唔知仲會唔會有下次以s.h.e名義開...支持selina!
我個人就唔係咁鍾意呢種包裝,唔統一之餘又唔夠硬淨
之前隻superband都好d硬淨d,今次s.h.e比較軟身易爛.我去買時幾隻都有少少爛...
呢隻大大盒但拎上手輕飄飄
台灣專出怪雞包裝,五月天果種鐵又係攪笑,大大個又放唔直...

評分

參與人數 1威望 +6 收起 理由
Collection + 6

查看全部評分

黃金玩家

Sutter Ching...有中字嘅 Premium collection 係唔係只有Darkknight, Seven, Blade runner, I am legend, ...
小龍 發表於 2011-3-13 18:37

正確!