設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: nofakeplease

[線材] 亦x耳機是否當人傻了?

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

無犯版規的,果面都可以用莫需有的原因,叫什麼「忍無可忍」。。。來令你禁言

但你只要對佢地「有頁獻」,做「神」人,推介多d「向xx宣戰」的文章,接受下什麼「耳機成長路」,即使擺明係侮辱其他版友,都即係一句「也應告一段落」,即lock post後就當無事發生。

星級玩家

CLP 發表於 2012-9-15 16:56
錯, 係OFC可以係7N, OCC都可以係7N, 但不是7N可以叫OFC,7N的也可以是OCC
OFC係無氧銅, OCC係單晶銅, 幾多 ...

但小弟記得有一隻叫無酸銅,唔知有冇記錯。
OFC 同 OOC 係兩種唔同制煉既銅,
小弟記得 OFC 係冇咁平滑的。

專業玩家

LineageII 發表於 2012-12-30 22:25
但小弟記得有一隻叫無酸銅,唔知有冇記錯。
OFC 同 OOC 係兩種唔同制煉既銅,
小弟記得 OFC 係冇咁平滑的 ...

日文酸素 = Oxygen
所以其實無酸銅就係講OFC

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

rockerlam 發表於 2012-12-30 10:57
Block左你都唔通知你什麼原因?事前連警告都冇?手法都好霸道

人地版規一早已經係寫左如果BAN係可以唔通知原因同唔一定警告,如果真係違反版規既話我覺得都同霸唔霸道無關...

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 精選榮譽會員勲章

asathor922 發表於 2012-12-29 16:49
係囉,我仲睇緊你放嘢d post.....muffy兄d 寶貝放哂未?

我D寶貝唯有轉售朋友...
一出個放IQ既post就被block...

星級玩家

jaffeinism 發表於 2012-12-30 00:46
其實佢地米又係零售 ... 的貨又吾係只此一家, 哇卡卡 ...

好記得當初呢個網站岩岩開個陣, 寫的字句咩以耳 ...

算吧啦
自問我用心回post, 寫文...
個結局咪又係咁...

星級玩家

iamsocheap 發表於 2012-12-30 04:54
有人話應該係違反版規?
有無機會係自己做錯左野?

我做錯既...可能係寫得太多野掛...
話曬第一篇IE800分享文...可能太高調!

星級玩家

rockerlam 發表於 2012-12-30 10:57
Block左你都唔通知你什麼原因?事前連警告都冇?手法都好霸道

之前講過話唔可以reply post, 除非HOLD/SOLD...
我已經無, 但一大堆人咁做又無事...

星級玩家

moliu 發表於 2012-12-30 18:26
無犯版規的,果面都可以用莫需有的原因,叫什麼「忍無可忍」。。。來令你禁言

但你只要對佢地「有頁獻」, ...

CHING所言甚是!

星級玩家

iamsocheap 發表於 2012-12-31 02:38
人地版規一早已經係寫左如果BAN係可以唔通知原因同唔一定警告,如果真係違反版規既話我覺得都同霸唔霸道 ...

根本訂立呢D版規已經係霸道既表現...
其實CHING如果唔係果邊既打手可以唔洗幫到黎呢度...
你既做法好容易令人誤會...