設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: pac

[討論] Cambridge Audio Stream Magic 6歸位

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

avlam 發表於 2012-10-22 17:23
最正係咁嘅價錢竟然有咁高質素 ! 好很後悔拖左成年先玩 !

毒下人啦, 林公子!!! {:9_434:}
CDP: Marantz CD6003
DAC: Teac UD501
AMP: Rotel RA-06, Rotel RB-06 x 2
SPK: B&W CM5
PWR: Oyaide MTB-4 R1
SPK CABLE: Inakustik LS-603 (bi-wire)

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

pac 發表於 2012-10-8 17:43
家在青龍頭,有幾多人來呀!

好大呀~~~~! {:9_426:}
CDP: Marantz CD6003
DAC: Teac UD501
AMP: Rotel RA-06, Rotel RB-06 x 2
SPK: B&W CM5
PWR: Oyaide MTB-4 R1
SPK CABLE: Inakustik LS-603 (bi-wire)

2萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

liclic 發表於 2012-10-22 17:49
毒下人啦, 林公子!!!

我嗰啲入門嘢邊有剎傷力呢!{:9_436:}

黃金玩家

pac 發表於 2012-10-22 17:39
我仲慘,本來不玩NAS,就係要玩佢,所以才玩NAS,攪到頭都大埋,我D朋友就好啦!現在可隔空分享我家中
歌及片, ...

Use NAS is sound better then USB with HD!!!!
I try and compare before!

黃金玩家

avlam 發表於 2012-10-22 17:23
最正係咁嘅價錢竟然有咁高質素 ! 好很後悔拖左成年先玩 !

超你講足半年先買!! {:9_407:}

鑽石玩家

avlam 發表於 2012-10-22 16:52
非常認同,因為啱啱入左,好很正呀 !!!

Lam sir, how much ah, 威記做緊開倉,我都見到有
Naim 202/200, CDX2, ProAc D20R, Power Line

2萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

pac 發表於 2012-10-22 17:39
我仲慘,本來不玩NAS,就係要玩佢,所以才玩NAS,攪到頭都大埋,我D朋友就好啦!現在可隔空分享我家中
歌及片, ...

其實加埋 NAS 質素會唔會提升呢?

2萬

黃金玩家

heven 發表於 2012-10-22 18:48
Lam sir, how much ah, 威記做緊開倉,我都見到有

佢賣幾錢?同埋係咪 display 機呢?

2萬

黃金玩家

edison133 發表於 2012-10-22 18:46
超你講足半年先買!!

我都要超吓你,不過係超多謝你,幫我攪惦晒! 所以重差你餐飯仔,如果你唔介意嘅就又上你度食啦!

高級玩家

華山派劣徒令狐冲

picard2008 發表於 2012-10-19 15:01
Before I get my SM6, my library is full of MP3. I start collecting flac and wav now. I was able to ...

It is not difficult to distinguish the power of wave and flac HD music files from MP3.
No kidding you will get more time to enjoy music.