設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: ewartuen

[AV擴音機] Official安橋607發佈會

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

題外話: 跟住11/07-31/08東京會展出一隻1:1既Gundam RX-78, 你地會唔會有人去睇呢?

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

記然大家咁熱切期待,都可以透露小小野大家知,初步都會有兩場,如果 post76 既反係熱烈既,係有機會加場。同時我地爭取到利用大家曾經團購過既電源線及其它優質線材配合。仲有,之前都提過有兩個 parties 可以提供其產品或軟件作測試,同時我地亦會講解下點樣選擇擴音機,所以當日應該唔止一款機比大家參考,而且內容絕對切合番 post76 版友既口味!

詳情講住咁多賣過關子先,因為我地協商過唔可以透露太多詳情,現在只欠場地回覆就會公佈實質內容!

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

23# wil-wil

到時如果有ching帶部Yamaha, 黎個正面技術大比併就正囉

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

吹下水啫.
不過6月中真係放假...

咁誇張?!{:5_74:}
245141525 發表於 2009-5-29 16:42
走了........永遠懷念[華都冰室]既紅豆冰

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

直接比併既活動我地係有機會搞,但可以肯定唔會在相關品牌參予既情況下時發生,因為可能出現某些客觀因素影響下,導至有份出席既品牌職員同我地都會尷尬。呢品牌機比併活動一定要以 private party 形式進行。

現在我地第一次有機會與品牌合作,加上他們大力支持同配合 post76 既文化同喜好,到時最緊要踴躍參予,咁往後再合作搞多些我地獨有既活動就更加容易!

23# wil-wil

到時如果有ching帶部Yamaha, 黎個正面技術大比併就正囉
ewartuen 發表於 2009-5-29 16:51

1萬

副版管

呢個話題,吹水區同玩具版都有報導同討論,請移肉步!

機動戦士ガンダムRX-78-2 真身現東京 (轉載)
http://www.post76.com/discuss/vi ... &extra=page%3D2

1:1 機動戦士ガンダム 現身日本
http://www.post76.com/discuss/vi ... &extra=page%3D1

題外話: 跟住11/07-31/08東京會展出一隻1:1既Gundam RX-78, 你地會唔會有人去睇呢?
ewartuen 發表於 2009-5-29 16:43

專業玩家

ewartuen 發表於 2009-5-29 16:43
嘩! 1:1 咪好大好大好大隻!!!

銀級玩家

26# wil-wil

都係低調D好, 始終公司有公司既立場, 我都只係講下笑, 剩係聽你講既內容都十分吸引, 絕對支持呀, 各post76既大大, 加油!

銀級玩家

27# wil-wil

等我仲傻下傻下在那邊開左個post!!

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

有機會一定去支持.