設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: JayZz仲

《變形金剛》噶正版DVD出未啊?!

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 frankiewoo2001 於 2007-10-26 08:58 發表
傻架,$200,咁不如加少少買隻HD-DVD好過!D 友個市好少少就搶勒!Smilies013 Smilies013

呢層我都覺得係~~~~~~~不過無HD-DVD player既我,就算你送隻HD-DVD比我都係徒然啊!Smilies003

三潮玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 lkljason 於 2007-10-26 12:16 發表

呢層我都覺得係~~~~~~~不過無HD-DVD player既我,就算你送隻HD-DVD比我都係徒然啊!Smilies003

買個 hd-dvd rom la. 都係4, 5隻碟既價錢. Smilies006

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 radhk 於 2007-10-26 13:17 發表

買個 hd-dvd rom la. 都係4, 5隻碟既價錢. Smilies006

唔會啦!如果真係睇HD我另婉買blu-ray player

2萬

三潮玩家

J J

(上圖) 普通版包裝 - 透明外盒 DIGIPACK包裝
(中圖) 變形特別版包裝 - 美國原裝進口 3區 可變形碟盒
(下圖) 鐵盒珍藏版 - 丹麥原裝進口 3區 精鋼鐵盒

網上標價分別為 $153, $270, $220
估計街價 $149, $259, $209 (唔計炒價)

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我本來好想入鐵盒,因為怕它包裝好似"變種特攻"咁,用海綿做包裝...:L :L
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

2萬

三潮玩家

J J

原帖由 DVD迷 於 2007-10-26 21:56 發表
我本來好想入鐵盒,因為怕它包裝好似"變種特攻"咁,用海綿做包裝...:L :L

應該就唔係xMen2咁既包裝
估計類似韓版戰狼300既鐵盒裝咁樣

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

我諗鐵盒個價唔係真架呵::lol :lol
http://www.dvdshelf.com/cgi-bin/ ... UAGE=2&curr=USD

2萬

三潮玩家

J J

原帖由 frankiewoo2001 於 2007-10-29 12:47 發表
我諗鐵盒個價唔係真架呵::lol :lol
http://www.dvdshelf.com/cgi-bin/ncommerce3/ProductDisplay?style=1&prrfnbr=10372352&prmenbr=152&CGRY_NUM=251&LANGUAGE=2&curr=USD

crazy!今朝睇都係3舊幾
標錯價炸話?:L Smilies003

黃金玩家

Ricky

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

前幾日同樓下租碟鋪傾過...原來要10普通版先有一隻鐵盒版...要15隻普通版先有一隻變形版
批發價
普通版$13x-15x(唔係好記得)
變形版$18x-19x(同普通版相差$30)
鐵盒版$20x-21x
HD-DVD$200
呢個Blog係我既
http://hk.myblog.yahoo.com/ricky-24000

黃金玩家

Ricky

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

原帖由 lkljason 於 2007-10-29 12:51 發表

crazy!今朝睇都係3舊幾
標錯價炸話?:L Smilies003

鐵盒$200都覺貴...佢仲買$7xx 有病Smilies015 Smilies015 Smilies015
呢個Blog係我既
http://hk.myblog.yahoo.com/ricky-24000